Annonce
Team Esbjerg

Svækkelse: Rostov-Don må undvære hollandsk stjernespiller

Rostov-Don- træner Ambros Martin må undvære hollandske Lois Abbingh, til højre, i lørdagens Champions League-kamp mod Team Esbjerg. Foto: John Randeris/Ritzau Scanpix
Team Esbjerg slipper for Lois Abbingh i lørdagens Champions League-kamp i Rusland.

HÅNDBOLD: Når Team Esbjerg lørdag kl. 14.00 dansk tid spiller udekamp i Champions League mod russiske Rostov-Don, der var i finalen i turneringen i sidste sæson, slipper cheftræner Jesper Jensen & Co. for at bøvle med hollandske Lois Abbingh.

Den stærke bagspiller er ikke med på spanske Ambros Martins holdkort til den kamp, hvor det russiske storhold skal forsøge at få revanche efter nederlaget på 31-26 i Blue Water Dokken for to uger siden.

Til gengæld er superstjernen Anna Vyakhireva tilbage. Hun var ikke med i Esbjerg, hvor hun blev meldt ude med sygdom. Der har også været rygter, at hun heller ikke skulle være med denne gang, men hendes navn er i hvert fald på holdkortet.

Team Esbjerg stiller heller ikke i stærkeste opstilling, da Clara Monti Danielsson er blevet hjemme på grund af sygdom, mens Rut Jónsdottir fortsat døjer med eftervirkninger fra en mindre hjernerystelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce