Annonce
forside

Svær kamp ender uafgjort for Kolding IF

Kolding IF er i fuld gang med at spille oprykningsspil til 1. division, og lørdag spillede de uafgjort mod FC Sydvest. Arkivfoto

Fodbold: Kolding IF spillede uafgjort 1-1, da de lørdag mødte FC Sydvest på udebane. Resultatet sikrede holdet et point, hvilket var nok til at indtage en delt syvendeplads i puljespillet sammen med Middelfart.

Selvom det ikke blev til en sejr mod Sønderjyderne, så er cheftræner for Kolding IF, Anders Jensen, alligevel godt tilfreds med kampens resultat:

- Vi fik et point på en svær udebane. Jeg synes selvfølgelig, at vi havde fortjent mere, og drengene gav alt hvad de kunne.

Der gik ellers ikke mere end 23. minutter før holdet skabte en føring, da Koldingspilleren Andre Jepsen scorede kampens første mål. Men holdet formåede ikke at holde føringen, og i 74. minut gik det galt, da modstanderholdet reducerede til 1-1:

- Vi var lidt uheldige, da de fik et tilløb til en chance, som de fik scoret på, fortæller Anders Jensen.

Selvom holdet havde håbet på at trække tre point med hjem, så er det en optimistisk cheftræner, der ser tilbage på kampen:

- Der var mange dueller, hvor der blev slåset meget, så det var som det plejer at være mod Sydvest. Alle spillere på holdet gjorde en flot indsats, og der var mange gode bolde. Men vi mangler en smule mere kvalitet i begge felter for at kunne hive sejren hjem.

Det får holdet da også rig mulighed for at arbejde med, når de på lørdag møder Kjellerup IF på hjemmebane.

FC Sydvest 05 Tønder - Kolding IF 1-1

Fodbold, 2. division oprykningsspil, herrer

Mål: Andre Jepsen 0-1 (23.), Van Tha Thawng Ni Dum 1-1 (74. minut)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Efter lokalplanbommert: Varde Bolig Administration lægger Ingeniørgruppen på køl

Leder For abonnenter

JV mener: Først nu er Britta Nielsen dømt

Det har vakt berettiget opsigt, at det over en lang årrække lykkedes Britta Nielsen at stjæle over 100 millioner kroner, som ellers skulle være brugt til gavn for de svageste borgere i samfundet. Hvordan kunne en betroet offentligt ansat optræde så kynisk? Og hvordan kunne kontrolmekanismerne i en ellers gennemreguleret offentlig sektor svigte i så uhørt grad? Det er spørgsmål, mange danskere savner gode svar på. Og med god grund. For Britta Nielsen-sagen er sammen med andre statslige skandaler i de senere år med til at skabe tvivl om, hvorvidt vores samfund virkelig er så ukorrupt og velfungerende, som vi ellers godt kan lide at bryste os af. Desværre har Britta Nielsen også kunnet have oplevelsen af at være dømt på forhånd. Her er, hvad daværende socialminister Mai Marcado (K) sagde om Britta Nielsen i efteråret 2018 til Berlingske: - Man er virkelig gennemgående et dårligt menneske, når man vælger at stjæle fra den her gruppe. Så har man jo ingen moral og ingen nedre grænse for anstændighed. Mai Mercado havde fuldstændig ret i sin bedømmelse af Britta Nielsen. Men det var meget upassende, at hun stemplede Britta Nielsen som skyldig, inden retten havde talt. Det var en udtalelse, der formentlig er i strid med god forvaltningsskik, da Mai Mercado på det tidspunkt var minister og dermed havde et særligt ansvar. Såvel borgere, medier som politikere kan undervejs i en så omtalt sag som denne nemt komme til at bruge formuleringer, der reelt slår fast, at den mistænkte er skyldig. Men det er meget vigtigt, at vi holder fast i, at det kun er de uafhængige domstole, som kan frikende eller dømme en anklaget. Det skal også gælde for en gennemført kynisk svindler som Britta Nielsen. Selv om hun siden efteråret 2018 af de fleste har været opfattet som skyldig, var det først tirsdag klokken 16.30, at hun fik sin dom ved Københavns Byret. Mange vil nok mene, at hun havde fortjent en længere straf end de seks år og seks måneders fængsel, det blev til. Men det er ligegyldigt for Britta Nielsens sag, hvad den enkelte borger mener. Retten har talt, og sådan skal det være i et retssamfund.

Kolding

Mere regn på vej: Beredskab holder ekstra øje med vandstand i Kolding efter oversvømmelser

Annonce