Annonce
Sport

Svær opgave venter Ribe BK

Ribe BK spillede 1-1 med Ringkøbing IF i deres første indbyrdes opgør. Derfor skal ripenserne vinde, eller ved en uafgjort score flere end et mål, hvis de skal være bedst indbyrdes. Arkivfoto: Lars Johansen.

Ribe: En sejr - og Ribe Boldklub er atter fuldt med i kampen om de to toppladser, der kan sikre ripenserne den historiske oprykning til jyllandsserien.

Det bliver dog langt fra nemt for ripenserne, når de mandag aften møder divisionsreserverne fra Ringkøbing IF. Netop kampens placering, mandag aften, tilgodeser værterne, der dermed kan styrke holdet med spillere fra 2. divisionstruppen.

- Der venter os et Ringkøbing-hold, der med deres vision og målsætning skal have de point. Så det skal vi modstå. Vi skal se, om vi kan drille dem og slå dem på deres svagheder. Vi får nok ikke mange chancer, så dem vi får, skal vi omsætte, siger Ribe-træner Kristian Bendixen.

Med Brammings sejr over SGI er der blevet åbnet yderligere op for spændingen i toppen. Vinder ripenserne, så er der blot fire point op til førstepladsen.

Kampen spilles mandag den 14. oktober kl. 19.00 på kunstgræsbanen i Ringkøbing.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Labrador på udflugt: Hvem savner Elvis

Annonce