Annonce
Kolding

Svømmestjerne rykker til Kolding

Rikke Møller Pedersen kommer til at have sin jævnlige gang i og omkring Slotssøbadet. Både Kolding Svømmeklub og Slotssøbadet vil bruge hende som konsulent. Foto: Lotte Højstrøm

Kolding: Svømmestjernen Rikke Møller Pedersen, der er verdensmester i 200 m. brystsvømning, rykker nu mod Kolding, hvor hun er blevet knyttet til Kolding Svømmeklub og Slotssøbadet som konsulent. Derudover er hun også blevet medlem af Kolding Svømmeklub, og ved nationale stævner som for eksempel DM i juli stiller hun op for Kolding.

- Hun vil bistå som træner, mentor og forbillede. Hun vil være en del af det sociale i klubben, og hun skal bidrage med sine erfaringer med at få træning og uddannelse til at gå op i en højere enhed, siger Charlotte Heilmann, formand for konkurrenceudvalget i svømmeklubben.

Rikke Møller Pedersen vil fortsat lægge det meste af sin træning i Det Nationale Træningscenter i Bellahøj, men det er planen at flytte til Kolding sammen med sin kæreste.

Hun fortæller, at hun gerne står til rådighed for svømmerne i Kolding med gode råd om alt fra svømmeteknik, nervøsitet før stævner til sund kost.

- Jeg vil gerne give noget tilbage til sporten, og jeg håber, at svømmerne vil se mig som en person, de kan opbygge tillid til, siger Rikke Møller Pedersen, der også vil bruge sin nyligt erhvervede bachelorgrad i leisure management til at tiltrække sponsorer til klubben i Kolding.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa

Advarsel: Motorveje lukker

Esbjerg

Parmo's trold kan ses i Ribe

Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

Annonce