Annonce
Læserbrev

Svar: Kære Birthe Visby

Annonce

Læserbrev: Kære Birthe Visby. Du kalder mig og en anden person fra den "gamle" Løgumkloster Kommune for perfide besserwissere.

Jeg synes nu hverken, at jeg er ondskabsfuld eller bevidst fordrejende, men du har jo lov til at mene, hvad du vil. Besserwisser er jeg i hvert fald ikke, for en besserwisser er en, der mener at vide alt. Det gør jeg ikke, jeg stiller spørgsmål, men jeg får ingen svar.

Der er stillet spørgsmål til konstruerede prøveflyvninger på Rømø, til vindmøllerne, som stadig spøger forskellige steder i kommunen, til seniorhøjskolen, til Hjemsted Oldtidspark og nu til "Store Aaved" i Løgumkloster og meget andet.

Jeg mener, at det er borgmesterens pligt at svare på borgernes/mine spørgsmål, også når han ikke kan lide dem.

Får jeg et fyldestgørende svar, må jeg tage det til efterretning, også når jeg ikke kan lide svaret og så ville de "perfide" læserbreve stoppe i morgen, men "Der er ikke noget at komme efter, alt er foregået efter bogen" er ikke noget fyldestgørende svar.

I øvrigt har jeg på intet tidspunkt kritiseret forvaltningen, jeg har kritiseret Frandsen og den øverste ledelse, og det står jeg gerne ved.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Blomster og hilsner til den 31-årige dræbte kvinde: - Himlen er blevet to sjæle rigere

Annonce