Annonce
Aabenraa

Svar på tiltale fra De Konservative

De Konservatives gruppeformand i byrådet, Rasmus Elkjær Larsen, svarer på kritik fra Venstres Jens Wistoft. Arkivfoto: Jacob Schult
Annonce

LÆSERBREV: Wistoft må ikke skade det borgerlige samarbejde.

Jens Wistofts (V) frustration over os konservative skraber bunden, når han i afmagt skyder i blinde på partiets borgmesterkandidat (Jan Riber Jakobsen, red.). Det skyldes en artikel i JV (5. august, red.), hvor vi konservative sætter retning for Aabenraa Kommune, der bygger på et klima-samspil med bl.a. landbruget.

Vores politiske forslag er naturligvis et gennemregnet udspil, og man kan som altid stole på vores seriøsitet, også selvom man er uenig i politikken.

En fond kan være national, som foreslået af Jakob Ellemann-Jensen, men selvfølgelig også kommunal.

Blot fordi Wistoft ikke helt forstår den komplekse grønne omstilling, giver det ham ikke ret til at være perfid. Han skulle hellere sætte sig ind i stoffet, så han kan lede den grønne omstilling fra sin position som bestyrelsesformand for Arwos.

At Wistoft løber med sladder, og skriver om et "forlydende" angående Jan Riber Jakobsens engagement i solceller for egen vindings skyld, er så langt under lavmålet for en byrådspolitiker, at det ikke fortjener opmærksomhed.

Jeg kan dog betrygge Wistoft og avisens læsere med, at Riber Jakobsens engagement hos Amplio er offentligt kendt, også hos borgmester og kommunaldirektør. Måske har Wistoft glemt, at han selv har godkendt Riber Jakobsens inhabilitet desangående i byrådet den 25. marts. Der er ingen usikkerhed om eventuelle interessekonflikter, som Wistoft ellers mere end antyder.

Påstanden om, at der er taget politisk hånd om markvandingstilladelserne er en hån mod landbruget. Fakta er at stadig 400 ansøgninger afventer behandling, hvoraf 75 står til et afslag, og derved mistet indtjening.

V og K bør arbejde konstruktivt sammen om vores store politiske fællesmængde. Her gavner Wistoft ikke det borgerlige samarbejde, og en beklagelse ville være på sin plads.


Blot fordi Wistoft ikke helt forstår den komplekse grønne omstilling, giver det ham ikke ret til at være perfid

Rasmus Elkjær Larsen, gruppeformand for De Konservative
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce