Annonce
Tønder

Svar: Skærbæk Venstre består fortsat

Amit Mozumdar, formand for Skærbæk Venstre. Arkivfoto: Mikkel Berg Pedersen
Annonce

Læserbrev:  Tak for jeres fine læserbrev.

I hævder ikke at vide, hvad Venstres borgmesterkandidat Martin Iversen står for.

Så her må vi da lige henvise til helsidesannoncer i JV den 16. november samt nytårsdag. Derudover kan man på Martin Iversens Facebook se hans nytårshilsen, mange opslag og indslag med afholdte debatmøder i radio og tv.

Alle tre steder fremgår det klart, hvad Martin Iversen står for, og hvilke mærkesager Venstres borgmesterkandidat har meldt ud. Så vi vil klart anbefale, at man begynder at følge lidt bedre med.

Venstre er et foreningsbåret parti. Heldigvis består vælgerforeningen fortsat, og formanden indkalder til en ny generalforsamling når Covid19 pandemien tillader dette.

Her skal der bl.a. vælges en ny bestyrelse, da flere af bestyrelsesmedlemmer har meldt sig ud af Venstre. Det forhold burde vi tidligere have orienteret medlemmerne om. Det beklager vi.

Skærbæk Venstre er stadig en af de store Venstre-vælgerforeninger i kommunen. Vi vil gerne opfordre Venstres medlemmer i Skærbæk til at deltage i den kommende generalforsamling.

Til sidst vil vi gerne takke de seks afgående bestyrelsesmedlemmer - herunder også næstformanden Lars Erik Skydsbjerg - for deres indsats gennem mange år. I har sat nogle aftryk på den kommunalpolitiske dagsorden, og vi synes, vi har haft hyggelige stunder sammen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce