Annonce
Læserbrev

Svar til Bent Yde

Annonce

Læserbrev: I JV 23. marts giver Bent Yde udtryk for, at jeg skulle have en speciel kærlighed til privatbilismen. Det er ikke tilfældet, men hvis Yde i stedet havde skrevet en speciel kærlighed til Esbjerg, havde han ramt mere rigtigt.

Jeg er stærkt bekymret for udviklingen i den indre by med det stigende antal butikslukninger, som er ved at blive kedelig hverdag. Esbjerg har ikke en størrelse, så befolkningsunderlaget i midtbyen alene kan danne grundlag for gågadens butiksliv.

Hvis Yde ønsker sig en strøgtur mellem hvidkalkede butiksruder, så er han talsmand for den rigtige strategi. Det er ikke den gågade, jeg ønsker mig i Esbjerg, så derfor vil jeg godt forholde mig til den virkelige verden. Den er, at holder vi bilerne ude, holder vi også handlen ude. Kunderne (som de er flest) vælger med udgangspunkt i det behagelige og ikke ud fra det ideologiske ståsted. Det er ikke forkert at forsøge at styre udviklingen, men vi må også kende vore begrænsninger. De veje, der fører til Esbjerg, fører samtidig fra Esbjerg. Det betyder, at byrådet hele tiden er udfordret i sine beslutninger om at vælge de attraktive løsninger, hvis vi vil fastholde en positiv udvikling i vores kommune - det vil vi i Dansk Folkeparti.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

Fredericia går endnu mere i rødt: Smittetrykket stiger stadig

Annonce