Annonce
Læserbrev

Svar til Jesper Petersen fra H.P. Geil

Annonce

Tak er blot et fattigt ord.

Jesper Petersen skriver i sit læserbrev, at Socialdemokratiet er min bedste ven, da de har strøet milde gaver til Haderslev Kommune. Jeg har dog registreret, at tallet blev 31 millioner bedre, da de ansvarlige partier, herunder Venstre, SF, Radikale og Alternativet kom med i forhandlingerne. Jeg kender ikke Jesper Petersens rolle i den sag, men realiteten er jo, at kommunen var blevet underkompenseret på baggrund af den sammensætning af borgere, kommunen har. På vores temamøde i mandags forud for ØK, gennemgik vi netop de nye tal, som optakt til budgetforhandlinger for 2021.

Jeg sagde klart, at vi for første gang i de sidste par år, ikke skulle starte med at spare , men at vi måske kan lave flere års budgetter, med den økonomiske stabilitet, der tilsyneladende er på den kommunale front. Derfor opfordrede jeg alle de politiske partier til at indgå i budgetforhandlingerne for 2021 og overslagsårene. Mine forudsætninger er blot, at driften skal balancere og at vi kun låner til investeringer.

Vi kender blot ikke aftalen med Finansminister Nicolai Wammen, S og Kommunernes Landsforening for 2021, hvor mange penge vi må bruge af vores budget.

Men jeg går ud fra at du, Jesper Petersen, som politisk ordfører og kommunens bedste ven, sørger for, at Socialdemokratiet forstår behovet, for det kommunale selvstyre, til gavn for alle borgere i Haderslev Kommune.

Når vi kender aftalen med KL, så kan vi gå i gang med forhandlingerne, og alle partier er velkomne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder

Tønder tabte pusten efter pausen

Debat

Jeg kunne slet ikke blive testet

Varde

Ingen kære mor: Skoleleder sender eleverne hjem, hvis de overtræder coronaregler

Annonce