Annonce
Billund

Svar til Knud Møller Jepsen: Det vil kræve mere plads

Det vil kræve mere plads, hvis rundkørslen ved erhvervsgymnasiet skal udformes på samme måde som rundkørslen ved Tårnvej, forklarer formanden for teknik- og miljøudvalget, Per Nyhus (DF). Arkivfoto: Jacob Schultz.
Annonce

Læserbrev: Kære Knud Møller Jepsen.

Tak for dit åbne brev til mig i JydskeVestkysten den 16. oktober.

Jeg er glad for, at det politisk er lykkedes at prioritere en opgradering af rundkørslen ved Grindsted Erhvervsgymnasium, således at vi forbedre trafiksikkerheden for vores cyklister.

I forhold til dit forslag om at udforme rundkørslen som den, vi har ved Tårnvej, er idéen god. Der er blot en problematik i de pladsforhold, der skal til.

For at give plads til gode oversigtsforhold, når der er ubetinget vigepligt for cyklister, er der behov for, at cykelbanerne trækkes lidt væk fra selve vejbanen, og det gør, at der kræves mere plads.

Den plads har vi desværre ikke ved rundkørslen ved erhvervsgymnasiet, og vi har derfor valgt en løsning, hvor cykelbanerne hæves en smule og markeres, så bilisterne er ekstra opmærksomme, når de krydser cykelbanen.

Jeg glæder mig til, at vi får udført projektet, så vi dermed kan skabe bedre og mere sikre forhold for vores bløde trafikanter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

3. døgn uden nye smittede: Vadehavsskole er ved at have styr på smitteudbrud

Annonce