Annonce
forside

Svar til Lars Peter Dahl

Læserbrev: Hvor overraskende det end lyder, så begriber en ung radikal som jeg mere, end du måtte tro. Her er, hvad mine unge øjne har opfanget:

Hver gang jeg får argumenterne om nedlæggelsen af havnen på klingen, går specielt ét argument igen: At jeg er for ung til at forstå noget. Det er en ærgerlig måde at debattere på, og det viser også, hvorfor nedlæggelsen af havnen må være en god idé - for hvis det er det eneste argument, man kan forfalde til, hvorfor så overhovedet kæmpe kampen for havnen?

Når det så er sagt, så er din sandhed modificeret markant. Siden Henrik Larsen (RV) sad i byrådet, har Radikale Venstre Kolding støttet en nedlæggelse af erhvervshavnen. Uden at fornærme Henrik, så er det et par år og valg siden, at han sad der. Debatten har været der flere gange, så det er ikke helt rigtigt, at det først er noget, som er kommet frem nu.

Borgerne har stemt politikerne ind for at tage beslutninger på vegne af dem - denne beslutning er god, fornuftig, visionær og taget med rettidigt omhu i en 25-årig horisont. Du er ikke umyndiggjort blot fordi, at flertallet ikke er enig med dig - så er du blot i mindretal. Dette er demokratiets spilleregler, og man kan ikke kalde unfair spil, fordi reglerne ikke gør én til vinder hver eneste gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderborg

Kommunaldirektør ville skjule oplysninger i forureningssag: Det får ingen konsekvenser

Vejen

Julehilsen fra 10 kilometers højde

Annonce