Annonce
Læserbrev

Svar til Mogens Nielsen.

Læserbrev: Det glæder mig rigtigt meget, at du i dit læserindlæg i JV bakker op om, at skolebyggeriet i Skærbæk skal færdiggøres, og at det ikke skal ende med, at vi bygger en discountskole. Det var også det, en enig kommunalbestyrelse besluttede på mødet den 7. maj.

Videre besluttede vi også i enighed: “At der indledes dialog mellem Tønder Kommune og rådgiver med henblik på en verificering af det endelige beløb for byggeriet. Endvidere skal der arbejdes på håndtering af den økonomiske udfordring og færdiggørelse af projektet.” Når det arbejde er fuldført, kan jeg svare dig på fem af de ni spørgsmål, som du stiller i dit læserindlæg. De øvrige fire spørgsmål, der drejer sig om selve forløbet og byggeriet, sender jeg videre til den undersøgelse, der er blevet sat i værk.

Til sidst vil jeg lige rette en lille misforståelse. Jeg er skam meget interesseret i at få det hele undersøgt til bunds. Det er også derfor jeg har taget initiativ til en tilbundsgående undersøgelse af hele forløbet. Tanken er, at forløbet skal afdækkes, og at kommunalbestyrelsesmedlemmerne skal have svar på alle de spørgsmål, de måtte have. Tanken er også at borgere gennem et KB-medlem kan rette spørgsmål til undersøgelsen. Hermed er du så blevet den første, idet du stiller spørgsmål til mig, der stiller spørgsmål ind til undersøgelsen. Tak for opbakningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Svømmehalsdirektør er dybt frustreret over lange udsigter til genåbning: Op mod 200 kunder har skrevet til Slotssøbadet

Annonce