Annonce
Læserbrev

Svar til Strandhuse Børnehave

Annonce

Personalet i Strandhuse Børnehave er bekymret for de kommende besparelser på børneområdet. En bekymring, der både er velment og relevant.

Det kan derfor virke skræmmende, at der nu skal findes besparelser på netop dét område. Og det er heller ikke med forligskredsens medlemmer af Børne- og Uddannelsesudvalgets gode vilje. Desværre er det dog en konsekvens af, at der blandt andet er blevet udbetalt for meget i tilskud til forældre, der har valgt at få deres børn passet i private tilbud. Det bliver der selvfølgelig sat en stopper for nu, ligesom vi politisk peger på, at der skal tilbydes lige mange timers pasning i institutionerne, så serviceniveauet i denne ekstraordinære svære økonomiske situation bliver det samme over hele kommunen.

Kolding Kommune vil heldigvis stadig ligge over landsgennemsnit på normeringer, efter disse besparelser er gennemført. Men dette er kun en ringe trøst, når vores dygtige personale løber så stærkt.

I 2019 har dagtilbuddene fået en pulje på knap 1,5 mio. kr. til at arbejde med Program for Læringsledelse, så de netop blev økonomisk kompenserede for at kunne løfte kvaliteten yderligere uden at der skal tages tid fra børnene.

Bliver de varslede besparelser på børne- og uddannelsesområdet en realitet, bliver forligskredsens primære fokus at sikre de midler, der fremover tilfalder området, til at gå til bedre normeringer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aabenraa

Sønnen ramt af covid-19: Byrådsmedlem rasende over udelukkelse fra byrådsmøde

Vejen

Frisør låner for at overleve: Har endnu ikke fået penge fra hjælpepakker

Vejen

Helle har mistet 90 procent af omsætningen under nedlukningen: - Jeg har haft ondt i maven over det her længe

Annonce