Annonce
Læserbrev

Svar til Strandhuse Børnehave

Annonce

Personalet i Strandhuse Børnehave er bekymret for de kommende besparelser på børneområdet. En bekymring, der både er velment og relevant.

Det kan derfor virke skræmmende, at der nu skal findes besparelser på netop dét område. Og det er heller ikke med forligskredsens medlemmer af Børne- og Uddannelsesudvalgets gode vilje. Desværre er det dog en konsekvens af, at der blandt andet er blevet udbetalt for meget i tilskud til forældre, der har valgt at få deres børn passet i private tilbud. Det bliver der selvfølgelig sat en stopper for nu, ligesom vi politisk peger på, at der skal tilbydes lige mange timers pasning i institutionerne, så serviceniveauet i denne ekstraordinære svære økonomiske situation bliver det samme over hele kommunen.

Kolding Kommune vil heldigvis stadig ligge over landsgennemsnit på normeringer, efter disse besparelser er gennemført. Men dette er kun en ringe trøst, når vores dygtige personale løber så stærkt.

I 2019 har dagtilbuddene fået en pulje på knap 1,5 mio. kr. til at arbejde med Program for Læringsledelse, så de netop blev økonomisk kompenserede for at kunne løfte kvaliteten yderligere uden at der skal tages tid fra børnene.

Bliver de varslede besparelser på børne- og uddannelsesområdet en realitet, bliver forligskredsens primære fokus at sikre de midler, der fremover tilfalder området, til at gå til bedre normeringer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa For abonnenter

Afstandskrav er lempet: Skolerne er klar til næsten normale skoledage

Annonce