Annonce
forside

Svar til Torben Tomzak

Læserbrev: Kære Torben Tomzak - tak for dine kommentarer.

Foredraget med Bertel Haarder 24. oktober var arrangeret af Aabenraa Bibliotekerne, Foreningen Norden, Sprogforeningen, Grænseforeningen og FOF i fællesskab. Folkehjem lagde lokale til arrangementet. Jeg har drøftet din henvendelse med arrangørerne.

Foredragsholderen havde bedt om, at arrangementet blev holdt i Billedsalen for at skabe en kobling til temaet for foredraget. Når der også skal være plads til servering af kaffe, må vi maksimalt opstille 120 stole i Billedsalen. Arrangørerne havde bedt om at få opsat 110 stole svarende til det antal billetter, der var udbudt til salg.

Desværre havde arrangørerne lavet en menneskelig fejl og ikke fået givet besked til Folkehjem om, at der desuden var reserveret 10 billetter til de arrangerende foreninger. Derfor blev de bragt 10 stole ind i Billedsalen umiddelbart, inden Bertel Haarder gik i gang med foredraget. Arrangørerne beklager de gener, som det medførte.

Arrangørerne har fortalt mig, at der blev åbnet for billetsalg til foredraget med Bertel Haarder i august, og at det var helt udsolgt. Det viste sig, at nogle af de borgere, der havde købt billet, ikke dukkede op. Derfor var enkelte heldige alligevel at komme ind til foredraget.

I øvrigt tak for dit tilbud om gratis stole - vi har, hvad vi behøver af stole.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Dali indtager Kunsthuset

Annonce