Annonce
Haderslev

Svedige trøjer på auktion: SønderjyskE bakker igen op om Hjertegaven

Fodboldtrøjen, der kommer på auktion, blev båret af Christian ”Greko” Jakobsen, da han scorede to mål mod Lyngby den 24. november. Foto: Svend Anker Iversen
Traditionen tro støtter SønderjyskE igen indsamlingen Hjertegaven og donerer en kampbåren trøje fra ishockey og fodbold. De kommer under hammeren lørdag formiddag.
Annonce

HADERSLEV: De dufter ikke lige af Channel No 5, men de er fulde af autografer og kampsved, de har været båret i kamp, og på lørdagen kommer de under hammeren for at indbringe flest mulige penge til Hjertegaven 2019, som hjælper trængte børnefamilier til en lidt bedre jul, end de ellers ville have haft udsigt til.

Jo, igen i år er SønderjyskE med i forreste række, når det gælder om at bakke op om Hjertegaven, fortæller Kell Haugaard fra SønderjyskE:

- Vi donerer en kampbåren spillertrøje fra SønderjyskE Fodbold og SønderjyskE Ishockey, der begge kommer på Hjertegavens store auktion den 7. december, fortæller Kell Haugaard.

Fodboldtrøjen, der kommer på auktion, blev båret af Christian ”Greko” Jakobsen, da han scorede to mål mod Lyngby den 24. november. Ishockeytrøjen blev båret af Josh MacDonald, der kom på måltavlen i 5-4-sejren mod Herning den 22. november.

Kell Haugaard håber, der vil være trængsel ved auktionen, fordi Hjertegaven gør en stor forskel.

- Det fine ved Hjertegaven er, at den hjælper lokalt, den hjælper familier som måske ikke lige er i vatter, og der bliver lagt mange gode kræfter i indsamlingen. Det synes vi i SønderjydskE, at vi har en forpligtigelse til at bakke op om. Vi kan ikke bidrage med store kontante beløb, så vi bidrager med det vi kan: trøjer til auktionen, og de plejer at gå ganske godt.

Han håber at både fans og sponsorer vi bakke godt op om Hjertegaven og opfordrer så mange som muligt til at finde vej til lørdagens auktion, der finder sted ved Røde Kors i Haderslev fra klokken 10.

- Jeg har selv været til flere auktioner og det er en rigtig god oplevelse. Jo vist kan man gøre et godt køb, men det er ikke det, der er det vigtigste, det er at rejse flest mulige penge til Hjertegaven.

Hjertegavens store auktion

Hjertegavens "store auktion" finder sted i Haderslev Røde Kors Butik, Niels Finsensvej 2, 6100 Haderslev lørdag den 7. december klokken 10 - 12. Du kan støtte ved at møde op på auktionen og byde på de mange fine donationer.

Du kan også donere et kontant beløb via mobilepay 12482 eller indsætte det på Hjertegavens konto i Sydbank reg. 7915 konto 1175506.

Hjertegaven er en Røde Kors Indsamling i Haderslev Kommune. De indsamlede penge omsættes til kasser med julemad og godter, som deles ud til trængte børnefamilier. Alle familier er indstillede, som der til sidst trækkes lod blandt.

Svedige SønderjydskE-trøjer plejer hvert år at være et tilløbsstykke på Hjertegavens auktion. Billedet her er fra en tidligere auktion. Lørdag kan du byde på en fodboldtrøje, båret af Christian ”Greko” Jakobsen og en ishockeytrøje båret af Josh MacDonald. Foto: Hjertegaven
Lofohenvis hjertegave 19.11. s- 10-11
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Lærerformand opfordrer Koldings lærere til at tage deres forholdsregler: Sådan kan de mindske risiko for at blive smittet

Annonce