Annonce
Sønderborg

Sydals Øst Vandforsyning har fået ny formand og næstformand

På et konstituerende møde i bestyrelsen blev Jan Brodersen fra Skovby valgt til ny formand, mens Niels Skylvad, Sønderborg, blev valgt som ny næstformand.
Annonce

Sydals: Med udnævnelsen af Ejvind Thorstensen (tidligere formand) til direktør i Sydals Øst Vandværk og et farvel til næstformand Knud Hansen på generalforsamlingen blev der på et efterfølgende konstituerende møde i bestyrelsen valgt ny formand og næstformand.

Den nye ulønnede formand blev Jan Brodersen, Skovby (valgt for området Skovby, Fjelby, Vibøge), mens Niels Skylvad, Sønderborg (valgt af sommerhusområdet i Skovmose) blev ny næstformand.

Kasserer er Carsten Jensen (Asserballeskov) og sekretær Jens Jensen (Mommark, Sarup) blev genvalgt.

De øvrige bestyrelsesmedlemmer er: Martin Jürgensen (Skovby, Fjelby), Claus Petersen (Tandslet, Tandshede, Jestrup), Kjeld Kryhlmand Iversen (Lysabild), Søren Beck (Majbøl), Carsten M. Henriksen (Ertebjerg), Ole Wolfsen (Sommerhusområdet Skovmose), Søren Lind (Lysabild) og Asbjørn Kaad (Tandslet, Tandshede, Jestrup).

Annonce

90.000 til lønninger

I budgettet til 2021 er der i Sydals Øst Vandværk afsat 90.000 kroner til lønninger. De går til direktør Ejvind Thorstensen (5.500 kroner pr. måned) og kasserer Carsten Jensen.

På generalforsamlingen kom Aage Petersen fra sommerhusområdet i Skovmose med et forslag om, at bestyrelsen skulle minimeres fra 12 bestyrelsesmedlemmer til 7 medlemmer. Der var et ændringsforslag fra Bjarne Marcussen om, at sommerhus-repræsentanterne skulle vælges på generalforsamlingen og ikke udpeges af sommerhus-området. Begge forslag blev frafaldet.

Til gengæld blev det vedtaget, at Sydals Øst Vandforsyning skal udtræde af økonomisk regulering i vandsektorloven. Det betyder blandt andet, at vandselskabet ikke længere skal indberette oplysninger eller betale afgift til Forsyningssekretariatet. som er den myndighed, der i dag fastsætter krav til vandselskabets indtægter og effektivisering.

Det er en beslutning, som skal konfirmeres ved en ekstra ordinær generalforsamling onsdag den 30. september kl. 19.30 på Skovby Kro

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Varde

Så er det nu: Syv dage til Rema åbner

Indland

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

Annonce