Annonce
Kolding

Sydbank Arena ramt af en mindre vandskade: - Vi lægger et ekstra lag gulv på til KIF's håndboldkampe

Der er de seneste 14 dage blevet arbejdet på at affugte og slibe gulvet i hallen, så plankerne ikke bøjer. Skaden har ramt så lille et område af hallen, at der ikke er blevet aflyst nogen aktivitet. Foto: Kim Mikkelsen.
For to uger siden sprang et vandrør under gulvet i Sydbank Arena læk. Selvom gulvet buler en smule enkelte steder, fortsætter hallens gang, næsten som den plejer.
Annonce

Kolding: Trods vandskader i Sydbank Arena fortsætter alle aktiviteter i hallen uden store problemer.

Indtil sommeren 2020 bliver der dog lagt et ekstra, midlertidigt halgulv i i Sydbank Arena, når Kolding IF's elitehåndboldhold skal spille hjemmebanekampe.

Det skyldes, at et vandrør sprang læk under gulvet i hallen for to uger siden. Vandet fra røret har fugtet plankerne i gulvet, der buler og hæver flere steder.

Formand for Sydbank Arena A/S, Erik Jørgensen, fortæller, at man har lavet nødreparationer på gulvet, så man kan kan spille håndbold og andre sportsgrene, men til Kolding IF's elitehåndboldkampe har man besluttet at lægge et ekstra lag gulv på, som normalt ellers kun bliver brugt, når holdetss kampe bliver sendt i fjernsynet.

- Vi har fået affugtet og slebet gulvet, så det ikke buler så slemt længere. Derudover lægger vi vores tv-gulv til alle elitekampe, fortæller Erik Jørgensen.

Den største hal i Sydbank Arena har plads til ca. 2200 siddende tilskuere og ca. 1000 stående og er hjemmebane for Håndboldliga-holdet KIF Kolding. Foto: Kim Mikkelsen.
Annonce

Repareret til sommer

Vandet har kun ramt nogle få steder i hallen, så den normale aktivitet er ikke blevet påvirket af skaderne. Erik Jørgensen forventer, at gulvet bliver repareret permanent i sommerferien 2020.

- Vi har simpelthen ikke tidsmæssigt mulighed for at gøre det før. Hallen bliver brugt, indtil sommerferien. Værre er det heldigvis ikke, fordi skadet er stoppet, forklarer Erik Jørgensen.

Tv-gulvet, som det bliver kaldt, ligger klar, når Kolding IF spiller hjemmebanekamp mod Sønderjyske i landets bedste håndboldliga fredag klokken 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Lærerformand opfordrer Koldings lærere til at tage deres forholdsregler: Sådan kan de mindske risiko for at blive smittet

Annonce