Annonce
Billund

Sydbank Fonden donerer 60.000 kroner til testudstyr til GGIF Håndbold

Michael Steen-Andersen tog på vegne af GGIF Håndbold imod donationen på 60.000 kroner fra Sydbank Fonden. Det er Bruno Jochumsen, filialchef hos Sydbank i Grindsted, der overbringer checken. Privatfoto.
Det nye testudstyr kan måle, hvordan spillerne udvikler sig på det fysiske plan.
Annonce

Grindsted: Det bliver fremover noget lettere for trænerne i Grindsted GIF’s håndboldafdeling at kontrollere, om spillerne er i den helt rigtige fysiske form.

Klubben har fået et donation på 60.000 kroner fra Sydbank Fonden. Det er penge, der skal bruges til køb af testudstyr, som kan måle spillernes fysiske udvikling. Der er tale om udstyr, der kan bruges af spillere fra U15-holdene og til divisionsholdet.

- Som lokal Sydbank-chef blev jeg af fonden bedt om min holdning til sådan en ansøgning, og da jeg selv har fulgt holdets spændende rejse fra seriehåndbold til divisionshåndbold og ved, hvilken kæmpe indsats, der ligger bag, var jeg ikke i tvivl. Det var en ansøgning, som Sydbank efter min mening skulle honorere, fortæller Bruno Jochumsen, der er filialchef hos Sydbank i Grindsted.

Annonce

Har nået et højt niveau

Grindsted GIF’s bedste hold i håndbold spillede for fem år siden i serie 1, men er nu rykket op i 1. division, hvor det i denne sæson er kommet forrygende fra start. Dertil kommer, at Grindsted GIF’s U19-hold i sidste sæson sluttede som det ottendebedste hold i Jylland.

Dermed er klubben nu nået til et niveau, hvor der bliver stillet større krav til de faciliteter og materialer, der bliver stillet til rådighed for spillerne.

- Jeg håber, at det vil glæde klubbens mange håndboldinteresserede, at vi i Sydbank på den måde giver vores beskedne bidrag til, at Grindsted forhåbentlig også fremover kan byde på tophåndbold og dermed sætte byen og kommunen på det sportslige landkort, siger Bruno Jochumsen.

Testudstyret kan bruges til at måle spillernes fysik, når det handler om springhastighed og springhøjde. Udstyret vil også kunne bruges af andre end lige håndboldklubben.

Donationen på 60.000 kroner blev overrakt i pausen af Grindsted GIF’s hjemmekamp mod HEI den 17. oktober. En kamp, der desværre endte med sæsonens blot andet nederlag til Grindsted GIF.


Jeg håber, at det vil glæde klubbens mange håndboldinteresserede.

Bruno Jochumsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Politiet efterlyser 30-årig kvinde

EM I HÅNDBOLD For abonnenter

Det nye omdrejningspunkt: Vejen ind i varmen har været lang, træls og bumlet

Annonce