Annonce
Varde

Kun én lokal filial tilbage: Sydbank lukker i Ølgod

Sydbank i Ølgod lukker 1. marts. Arkivfoto: Henrik Cramon
Sydbank lukker sin filial i Ølgod 1. marts. Medarbejderne og kunderne skal fremover til Skjern eller Varde.
Annonce

Ølgod/Varde: Sydbank lukker sin Ølgod-filial og flytter medarbejderne til Skjern og Varde per 1. marts.

- Vi har igennem længere tid søgt efter nye medarbejdere i Skjern og Ølgod, men vi har konstateret, at det er vanskeligt at tiltrække rådgivere til vores mindre filialer. Det tager vi nu konsekvensen af og laver en større filial, siger områdedirektør i Vestjylland Frank Bondorph i en pressemeddelelse.

Sammenlægningen betyder ifølge pressemeddelelsen, at privatrådgiverne Marianne Christensen og Birthe Krogsgaard fremover skal træffes i Skjern-afdelingen, som med ændringen vil bestå af seks medarbejdere.

Filialchefen i Ølgod, Kristian Søltoft Holmboe, tager en række kunder med bopæl i Vardeområdet med til Varde-afdelingen, hvor han bliver rådgiver for både erhverv og private.

Pengeautomaten bliver i Ølgod, så kunderne kan hæve og indsætte kontanter.

Annonce

Over 100 år i Ølgod

Med lukningen i Ølgod har Sydbank kun én filial tilbage i Varde Kommune, og det er den i Varde. For nogle år tilbage blev filialerne i Oksbøl og Tistrup lukket, og den seneste lukning var i 2016, hvor filialen i Nørre Nebel måtte dreje nøglen om. I Nørre Nebel var der to medarbejdere ved lukningen, og de blev også fordelt på afdelinger i Skjern og Varde.

Det er helt tilbage i 1913, at Varde Bank etablerede sin filial i Ølgod, og banken har haft betydning i byen. Det er for eksempel Varde Bank, der i 1982 donerede den karakteristiske blå skulptur på Torvet i Ølgod.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Maria starter som mobilfrisør

Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce