Annonce
Sønderborg

Sydbank opruster i Sønderborg: Bliver nyt områdekontor

Bente Skylvad er leder af Sydbank i Sønderborg, som nu bliver nyt områdekontor. Arkivfoto: Claus Thorsted
Sydbanks filial i Sønderborg bliver igen til områdehovedkontor. Med betegnelsen følger flere specialister og større beslutningskraft.
Annonce

Sønderborg: Sydbank på Jernbanegade har i en periode været drevet som filial med fælles ledelse i Aabenraa, men nu skal Sønderborg igen have sit eget områdekontor.

- Jeg glæder mig helt vildt. Kunderne kommer til at opleve en helt nyrenoveret bank og et super dedikeret og stærkt hold. Vi er et stort hus med mange rådgivere, så når man kommer her, vil man også opleve, at her er meget viden samlet på et sted, siger områdedirektør Bente Skylvad, der har drevet Sønderborg-filialen i 10 år.

Samtidig med Sønderborg er der også kommet nye områdekontorer i Aalborg, som hidtil har været en filial under Århus samt i Horsens.

Udover ændringer på landkortet, hvor Sydbanks ni danske områder nu bliver til 12, så bliver der også ændret på ledelsesstrukturen. I praksis fjerner man et ledelsesniveau.

- Vi skal have styrket medbestemmelsen og ansvaret derude, hvor de kender kunderne. Derfor har fremtidens filialdirektør et større ansvar for egen filial. Det er en betydelig styrkelse af det kundenære, og vedkommende bliver Sydbanks primære repræsentant i lokalsamfundet, siger bankdirektør Henning Dam.

Annonce

Mere selvbestemmelse

Område Sønderborg i Sydbank svarer geografisk til Sønderborg Kommune. Status som områdekontor er trådt i kraft med øjeblikkelig virkning.

Med betegnelsen områdekontor følger både større beslutningskraft og flere specialister, så mange funktioner er samlet under samme tag.

- Det betyder, at vi kan yde en endnu hurtigere og bedre service – også i de mere komplekse sager. Sydbank er en bank, der både er stor nok til at have alle de rigtige kompetencer – og nærværende nok til at være helt tæt på kunderne. Vi er et stærkt, fagligt, finansielt sted. Og det ser jeg frem til at kunne bygge endnu mere på i fremtiden, lyder det fra områdedirektøren, som også selv bor i byen.


Vi skal have styrket medbestemmelsen og ansvaret derude, hvor de kender kunderne. Derfor har fremtidens filialdirektør et større ansvar for egen filial.

Bankdirektør Henning Dam


- Og det er vigtigt. Vi bor her alle sammen. Vi i kender området og menneskene. Vi har en stærk tradition for at være massivt til stede. Sydbank er byens bank, og det skal vi blive ved med at være, siger Bente Skylvad.

Sydbank på Jernbanegade har en årrække været drevet som filial med fælles ledelse i Aabenraa. Foto: Sydbank

Sydbank har 60 filialer fordelt over hele landet. Desuden har banken filialer i Flensborg, Kiel og Hamborg. Hovedsædet ligger i Aabenraa.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Gratis julekoncert i Folding Kirke

Annonce