Annonce
Aabenraa

Sydbank støtter egnsspil med 100.000 kroner

Områdedirektør i Sydbank, Laurids Kudsk (tv) overrækker 100.000 kroner til Ole Nilum, formand for Sønderjysk Forsøgsscene, forestillingsleder Marianne Møller og Ole Jensen, privatdirektør i Sydbank. PR foto

Søgård: Sønderjysk Forsøgsscene bidrager til fejringen af 100-året for Genforeningen i 2020 med egnsspillet "Grænsedragning". Det er et projekt, som Sydbank støtter med 100.000 kroner.

Sydbanks områdedirektør Laurids Kudsk havde pengene med til formanden for Sønderjysk Forsøgsscene, Ole Nilum. Pengene blev overrakt i Søgårdlejren. Det er også her, at egnsspillet 13. juni næste år får premiere. Stykket skal spilles i alt seks gange. Det er de seks sønderjyske amatørteatre og Det lille Teater i Flensborg, der står bag genforeningsspillet "Grænsedragning".

- Vi er meget glade for denne flotte donation. Den bidrager til, at vi kan planlægge og gennemføre et så stort egnsspil som "Grænsedragning" med så mange medvirkende, både på og bag scenen, udtaler formand Ole Nilum i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];