Annonce
Varde

Sydbanks filialchef i Ølgod rykker til Varde

Kurt Lykke Jørgensen er ny erhvervsrådgiver i Sydbank i Varde. Pressebillede

Varde: Det lokale erhvervsliv i og omkring Varde kan se frem til kompetent rådgivning fra en af Sydbanks mest erfarne kapaciteter. Kurt Lykke Jørgensen, der er har tilbragt mere end 25 år som filialchef i det midt- og vestjyske, er nemlig ny rådgiver for Sydbanks erhvervskunder i filialen i Varde.

- Jeg er glad for de år, jeg har haft i Ølgod. Vi har skabt en veldrevet filial med kompetente medarbejdere og gode relationer til vores kunder. Jeg er især stolt over den forankring, som Sydbank har haft i lokalområdet, hvor vi har været med til at støtte en række projekter og foreninger, siger Kurt Lykke Jørgensen.

Det er en kapacitet med mange års erfaring, som har sat sig til rette i Sydbank Vardes erhvervsafdeling. Kurt Lykke Jørgensen har nemlig tilbragt hele sit arbejdsliv i Sydbank. I 2017 fejrede han 40-års jubilæum i banken. I mere end 28 år har han ledet Sydbanks filialer i henholdsvis Ølgod og Tistrup. Med sig bringer han derfor stor erfaring og et godt netværk til det lokale erhvervsliv.

- Kurt er qua sit lokale kendskab og naturlige lederegenskab en gevinst for kunder såvel som medarbejdere. Vi ser frem til at kunne trække på hans erfaringer, kompetencer og netværk, og jeg er overbevist om, at hans rådgivning bliver til stor gavn for vores erhvervskunder, siger filialdirektør Gertie Baungaard Gorzelak siger om sin nye medarbejder.

I Ølgod er der endnu ikke fundet en afløser for Kurt Lykke Jørgensen, men processen er i gang.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Merkel holder drømmen om Europa i live

For en uges tid siden gik en sød historie sin sejrsgang i tyske medier og på sociale platforme. Landets kansler, Angela Merkel blev fotograferet i en kø i en dagligvarebutik med sin indkøbsvogn. To ruller toiletpapir og fire flasker hvidvin. ”Eine wie uns” som det hed sig i masser af opslag på nettet efterfølgende. Ingen hamstring. Fornuftig prioritering. Og kansleren betalte endda med kreditkort og ikke kontanter, som man ellers ofte gør hos vores naboer. Lederskab i det små. Merkel viser også lederskab i det store. Hvor lande i hele Europa, inklusive Danmark, har dukket sig, mens et coronahærget Italien har bedt om hjælp, trådte Merkel straks til. Tyskland henter syge italienere til tyske hospitaler. Tyskland henter også syge franskmænd. Fordi man har overskuddet. Fordi man kan. At man samtidig opbygger viden i det tyske sundhedsvæsen, der senere kan komme tyske patienter til gavn, er en kærkommen sidegevinst. Tyskland sender også respiratorer til Spanien. Deler ud af sit overskud. Tyskland viser sig også i coronakrisen fra sin bedste side, som vi har set det i række krisestunder i nyere europæisk historie. Wir schaffen dass, er budskabet fra Merkel igen og igen, og hun sætter sig selv og sit land forrest. Det bør vi alle være taknemmelige for. Uden Tyskland, intet Europa fristes man til at konkludere. Den danske stat har handlet hurtigt og konsekvent på coronakrisen. Der er grund til at håbe, at vi derfor kan komme relativt let igennem den set i sundhedsfagligt perspektiv. Måske også økonomisk. Det er dog værd at holde fast i, at Corona er grænseoverskridende, og vejen tilbage på den anden side løses ved at tænke og handle grænseoverskridende. Det ville derfor klæde os at stå side om side med Tyskland i både ord og handling. Også mens det er svært. Der er en udløbsdato på Angela Merkel. Tiden som kansler rinder ud i 2021. For Europas skyld er der grund til at håbe på, at også hendes efterfølger tager et ansvar, der rækker ud over Tysklands grænser. For uden tysk lederskab, smuldrer Europa.

Kolding

Plejehjem har nu haft ni smittetilfælde med corona: To plejehjemsbeboere er indlagt

Sydjylland

Påskefrokoster aflyses på stribe: Facebook og Skype redder det sociale samvær

Annonce