Annonce
Esbjerg

Syddansk Kvæg ansætter ny kvægkonsulent

Line Christensen bliver en del af et team med ni medarbejdere i Syddansk Kvæg, som holder til i SLF-huset i Vojens. PR Foto.

Bramming: Syddansk Kvæg har fra den 1. oktober ansat Line Christensen som ny kvægkonsulent.

Line Christensen kommer fra en lignende stilling hos Velas Kvæg (Centrovice), hvor hun har været ansat det seneste halvandet år.

31-årige Line Christensen er uddannet landmand, jordbrugsteknolog og professionsbachelor (PBA), samt har hele vejen igennem uddannelse og praksis haft fokus på kalve og malkekvæg.

- Jeg fandt min hylde tilbage i gymnasietiden, hvor jeg kom på grøn linje og fandt ud af, at jeg skulle arbejde med landbrug. Her var noget, jeg var god til. Jeg har en meget praktisk tilgang til tingene og skal helst ud og omsætte teorien til hverdag - helt ude på staldgangen. Jeg trives bedst i gummistøvler og med bare tæer, fortæller Line Christensen med et smil og glæder sig til at kunne gøre en forskel ude hos Syddansk Kvægs kunder.

Line er opvokset på en gård og er i dag bosat på en landbrugsejendom ved Bramming, hvor familien driver en større mælkeproduktion.

Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbindskrav i den kollektive trafik vil gælde året ud

Varde For abonnenter

Joan er formand for landsbyens sidste livsnerve: Forsamlingshuset overlever kun på tidligere års overskud