Annonce
Sport

Sydkoreanske Son scorer kanonmål i Tottenhams storsejr

Paul Childs/Ritzau Scanpix
Son Heung-min driblede fra eget felt og scorede et drømmemål, da Tottenham uden Christian Eriksen vandt 5-0

Son Heung-min leverede lørdag en scoring, der sikkert kan blande sig i kampen om at blive årets mål i Premier League.

Det skete, da Tottenham uden Christian Eriksen hjemme slog Burnley 5-0.

Fra eget straffesparksfelt fik Son fat i bolden i det 32. minut, og så tog et eller andet ved den sydkoreanske hurtigløber.

Son kørte hele vejen med bolden i højt tempo og driblede løs mellem venner og fjender, indtil han nåede helt op i den anden ende.

Her ventede Burnley-keeper Nick Pope på næste træk, og Pope måtte se målløs til, da Son udplacerede ham og scorede til 3-0 med et mål, der fik tilskuerne op ad sæderne.

Forinden havde Harry Kane blæst afstraffelsen i gang med sit mål til 1-0 efter fire minutter, da VM-topscoreren smadrede bolden i mål langt ude fra.

Lucas Moura sørgede for 2-0 i det niende minut, da han tæt ved mål fik bolden det sidste stykke over målstregen, inden Son altså fik alle til at måbe med sit sololøb.

Tottenham havde muligheder for flere mål i første halvleg, men måtte vente til anden halvleg med scoringen til 4-0.

Harry Kane modtog bolden og trak ind i feltet og hamrede bolden op i det ene målhjørne med sit andet mål i kampen.

Et kvarter før tid sørgede alsidige Moussa Sissoko så for 5-0, da franskmanden ganske nemt sendte bolden i mål.

Christian Eriksen forblev på bænken i hele opgøret, da manager José Mourinho ved stillingen 5-0 i stedet lod unge spillere få chancen.

De tre point betød, at Tottenham ligger på femtepladsen med seks point op til Chelsea på fjerdepladsen.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Kø på motorvejen førte til sammenstød

Leder For abonnenter

JV mener: Uvenlig behandling af tyskere skal stoppe

Det er en gevinst for den danske del af grænselandet, når tyskere og andre EU-borgere beslutter sig for at købe et hus i Sønderjylland. Sidste år solgte EDC i Rødekro og Nybolig i Padborg i alt 55 huse til udenlandske EU-borgere, hvoraf langt de fleste var tyskere. Det er med til at skabe udvikling i en landsdel, der ellers i mange områder kæmper med faldende befolkningstal. Derfor er det meget bekymrende, at både advokater og ejendomsmæglere i Sønderjylland oplever, at servicen over for de udenlandske huskøbere er blevet forringet i en grad, så det kan risikere at få mulige tilflyttere til at opgive deres forehavende. Den oplevede forringelse er sket i forbindelse med, at den statslige Styrelse for International Rekruttering og Integration siden 1. april har overtaget opgaven med at udstede EU-opholdsbevis til de udlændinge, som vil flytte til Danmark, fordi de er ved at købe et hus i Danmark. Forinden var det Statsforvaltningen, der stod for opgaven. Dengang var oplevelsen hos advokater og mæglere, at udlændingene fra andre EU-lande, inden de flyttede hertil, kunne få det opholdsbevis, der er betingelsen for at kunne gennemføre huskøbet. Men det er ulovligt at gøre det på den måde, mener den statslige styrelse. Den kræver, at udlændingene har bopæl her i landet først, og dermed skal de leje en bolig, før de kan købe én. Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) bør i en fart finde ud af, om det virkelig kan passe, at det pludselig skal være så besværligt for en EU-borger at købe et dansk hus. Selv om hans styrelse benægter, at der er lavet om på praksis, er der en række kilder, som har fortalt JydskeVestkysten, at behandlingen af sagerne foregik meget smidigere, da det var Statsforvaltningens opgave. Det må kunne lade sig gøre at genskabe den situation, så Danmark igen kan blive opfattet som et venligt værtsland for EU-medborgere, som kan forsørge sig selv og som har lyst til at købe et hus i vores land.

112

Ung mand kørte alt for hurtigt

Erhverv For abonnenter

Fællestillidsmand er chokeret over nedlukning: Det er noget rigtig skidt

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];