Annonce
forside

Sydstjernen-piger blev tromlet

Vester Skerninge: Sydstjernen manglede rutine, da SønderjyskE's reserver tabte 28-17 til fynske Ollerup/Skerninge.

Fra kampens første minut stod det klart, at hjemmeholdet havde mest overskud. Med gejst og vilje lagde fynboerne hårdt fra land og bragte sig hurtigt foran. Første halvleg fulgte Sydstjernen okay med. Manglende skarphed i angrebsspillet resulterede dog i for få mål og dermed en pauseføring til hjemmeholdet.

Anden halvleg gik ikke bedre end første. En stærkt spillende keeper fra Ollerup/Skerninge tog sig flot af flere bolde. Den manglende skarphed i angrebet satte også sine spor i forsvaret. Her kunne Sydstjernen heller ikke få momentum. Med både angrebs- og forsvarsspillet ude af takt syntes gode råd at være dyre. I sidste ende kunne udeholdet dog heller ikke stille noget op mod de stærkere og mere rutinerede kvinder fra Ollerup/Skerninge.

- Vi manglede kvalitet, så sejren til hjemmeholdet var fuldt fortjent, siger træneren for Sydstjernen Jesper Danielsen.

Håndbold, 3. division, kvinder:

Ollerup/Skerninge-Sydstjernen 28-17 (14-10)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Fortsæt nu endelig bare det gode arbejde

Det har siden september kostet et velfortjent klip i kørekortet, hvis politiet opdager, at du roder med din mobiltelefon, mens du kører bil. 6814 bilister har følt konsekvensen af den strammede lovgivning. Det er mange, men det er ikke en eneste for mange. Tvært imod. Det var på høje tid, at konsekvensen for åbenlyst uopmærksom adfærd i trafikken blev takseret hårdere. Politiet anslår, at op mod 30-35 procent af uheld og ulykker i trafikken skyldes uopmærksomhed. Mennesker kommer alvorligt til skade. Nogen kære dør. Fordi andre mener, at det er nødvendigt at læse en sms, kigge på Facebook, skrive en besked i Messenger, lede efter musik på Spotify. Mens bilen tordner afsted gennem landskabet. Det tager ikke meget mere end fire sekunder at læse en sms og besvare med et thumbs up, en smiley eller et hjerte. Mange af os har gjort det. Men fire sekunder er knap 60 meter hen ad vejen ved skolen. Det er knap 90 meter på landevejen. Og næsten 125 meter på motorvejen, hvor fartbegrænsningen er 110 kilometer i timen. I blinde. Det er livsfarligt, og selvfølgelig skal den slags ligegyldighed med andres liv og helbred koste noget mærkbart. Leder af færdselspolitiet ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Knud Reinholdt, havde forventet, at flere ville lade mobilen ligge, da klippereglen trådte i kraft i september. Det forventede han med afsæt i erfaringer, fra dengang hastighedsforseelser begyndte at koste klip. Sådan er det desværre ikke gået. Der er ikke noget i antallet af klip, der tyder på bedring. Der er ikke noget i færdselspolitiets oplevelser, der tyder på det. I virkeligheden er det nok ikke så overraskende. Vi - og det vi gælder altså næsten os alle - har fået et helt utroligt tæt forhold til vores mobiltelefoner, og vi sætter den over venner, familie, koner og børn i masser af sociale sammenhænge. Der er det dog ikke strafbart, blot tankevækkende. I trafikken derimod skal vi ikke acceptere det. Det tog tid med alkohol og det at føre bil, men det blev dog med tiden totalt uacceptabelt. Vi må samme vej med mobilen, og vejen går over en række klippede kørekort. Klø på, kære politi. Vi trænger tydeligvis til kollektiv opdragelse, og den må være lidt hårdhændet. Hver og en af dem I klipper har fortjent det.

Danmark

Hård straf for at bruge mobilen bag rattet: Så mange har fået et klip i kørekortet

Annonce