Annonce
forside

Sydvest jagter opryknings-point

FC Sydvest-topscorer Anders Thomsen og holdkammeraterne havde let spil mod Odder sidst de to hold tørnede sammen. 6-1 kom sejren til at lyde på. Så nemt gør det næppe i returopgør i Odder, vurderer træner Kim Munch. Foto: Uwe Iwersen

En udesejr mod bundholdet Odder vil være vitalt for FC Sydvests ambitioner om at nå oprykningsspillet til 1. division.

TØNDER: Sidste gang FC Sydvests mandskab mødte Odder, vandt de lokale fodboldhelte med det, der nærmest var tenniscifre, nemlig 6-1. Men trods det overbevisende resultat bliver lørdagens returopgør på udebane næppe en ren opvisningskamp.

- Jeg vil gerne have, at vi glemmer den kamp, hvor vi fik meget nemt spil. Det tror jeg ikke, at vi gør denne gang. Det virker som om, at de er blevet et stærkere hold. De tabte godt nok i sidste weekend, men i de foregående tre runder har de klaret sig godt. Det er derfor et hold, som vi skal have respekt for. Men når det så er sagt, så er det også et hold, som vi skal vinde over, hvis vi skal have forhåbninger om at komme med i oprykningsspillet, siger Sydvest-cheftræner Kim Munch.

Efter dagens kamp er der kun en kamp tilbage i efterårets grundspil. Hvis alt flasker sig, kan FC Sydvest allerede i denne runde sikre sig en plads i oprykningsspillet. Det er derfor et FC Sydvest mandskab, som går efter alle tre point.

- Vi går efter alle tre point. Jeg vil helst undgå at møde Århus Fremad i næste runde i en afgørende kamp. Det kunne være rart at komme hjem på hjemmebane i sidste kamp og være sikker på at blive en del af oprykningsspillet, beretter cheftræner Kim Munch.

FC Sydvest 05 Tønder har ingen karantæner, men Simon Ingemann er forsat tvivlsom på grund af sin skade.

Kampen spilles i Odder kl. 15.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce