Annonce
Sport

Sygdomsramt Skjern-anfører vil på banen igen inden længe

Sportxpress/Ritzau Scanpix
Bjarte Myrhol er blevet opereret for et tarmproblem og forventer at være tilbage i slutningen af måneden.

Skjern-anfører Bjarte Myrhol er ved at være på benene igen efter et omfattende sygdomsforløb, der i sidste uge førte til en hasteindlæggelse.

Den norske anfører siger nu, at der er styr på situationen.

- Jeg forventer at være tilbage på banen i løbet af ganske kort tid. Hjemmekampen den 27. november mod Sønderjyske er målet, siger Bjarte Myrhol i en pressemeddelelse fra klubben.

Den 37-årige nordmand har igennem længere tid haft problemer med tilbagevendende infektioner i tarmene.

I sidste uge blev han hasteindlagt og opereret for et hul i tarmen.

- Planen er, at jeg spiller fuldt med for Skjern resten af året og tager EM-slutrunden med på hjemmebane.

- Det er en nødvendighed, at jeg skal gennem en ny operation for at fjerne 20-25 centimeter af tarmen, men indgrebet kan først foretages, når betændelsen om to-tre måneders tid er væk, siger Bjarte Myrhol

På blot fire måneder har den erfarne stregspiller måttet starte fra scratch tre gange for at genopbygge formen som følge af sygdomsforløbet.

- Det nager mig helt vildt, at jeg har ikke har kunnet bidrage til holdet, som jeg har været vant til.

- Jeg føler, at jeg har spillet min dårligste sæson i karrieren – og det føles så uretfærdigt, fordi jeg ved, at jeg har lagt alle de kræfter i opstarten og i min træning, som jeg altid har gjort, siger Myrhol.

Holdkammeraterne i Skjern fortsætter til gengæld jagten på succes i herrernes håndboldliga, der nu går under navnet Primo Tours Ligaen.

Vestjyderne er lige nu på femtepladsen med 13 point efter de første 11 kampe.

/ritzau/

Annonce
Pressemeddelelse fra Skjern Håndbold
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Med fingrene i fælleskassen: Hvor meget bliver mon ikke opdaget?

Det er en fortærsket vittighed i mediebranchen, at der er for få naturkatastrofer og for lidt korruption i Danmark til, at man kan bedrive ordentlig journalistik. Måske står talemåden for fald. Det skyldes hverken den tørre sommer sidste år eller det våde efterår i år, men mere at tilliden til vores offentlige instanser er under pres. Det er ikke bare korruption, vi ser, men også offentligt ansatte lederes tilbøjelighed til at skaffe penge eller fordele til sig selv i kraft af deres job. Og det er mindst lige så slemt. Vi kunne her i avisen i denne uge fortælle, at en politiassistent og en politikommissær fra Esbjerg er tiltalt for at have instrueret en betjent i ikke at undersøge lovligheden af en knallert involveret i et færdselsuheld. Knallertens fører var søn af en politikommissær. Politifolkene er nu tiltalt for misbrug af offentlig stilling. Det var også i denne uge, der bød på en skrækhistorie om, at to tidligere ansatte ved Forsvarets Ejendomsstyrelse er tiltalt for at have modtaget bestikkelse på henholdsvis 1,7 million og 35.250 kroner. Dømmes de tiltalte, slutter de sig til den alt for lange række af sager, som svækker vores tillid til, at myndigheder og deres ansatte til enhver tid vil handle i fællesskabets interesse. Vi har Britta Nielsen-sagen. Vi har den ansatte i Skat, der blev idømt fire et halvt års fængsel for at hjælpe en ven med at få udbetalt uberettiget refusion af udbytteskat. Vi havde for nogle år siden sagen om it-firmaet Ateas bestikkelse af ansatte i Region Sjælland. Så er det jo, at man ikke kan lade være med at spekulere på, hvor mange lignende forbrydelser der ikke bliver retsforfulgt. Sikkert en hel del, vil mange nok gætte på. Når vi tænker sådan, er vi et skridt nærmere ved at miste tilliden til vores myndigheder og vores vilje til at betale skat til at opretholde dem. Det er dybt alvorligt. Politikerne har et arbejde at gøre, og det haster mere, end de måske selv er klar over.

Annonce