Annonce
Billund

Synoptik har fået ny 'kendt' butikschef: - Jeg har allerede mødt flere af mine gamle kunder

Morten Melvej og Henriette Høgh Hansen ved butikken i Billund. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Morten Melvej drev i flere år Profil Optik i Grindsted. Nu er han vendt tilbage til kommunen som butikschef hos Synoptik i Billund.

Billund: Synoptik har fået en ny butikschef. Endda en velkendt én af slagsen.

Morten Melvej, der drev Profiloptik i Grindsted fra 1998 til 2015, står nu i spidsen for Synoptik på Butikstovet.

- Jeg har fået en fantastisk modtagelse. Folk har været så søde, lyder det begejstret fra optikeren, der i de seneste par år har arbejdet som optiker i en mindre kæde i Esbjerg.

Annonce

Nu er han vendt tilbage til kommunen, hvor han også bor, og det kunne ikke passe ham bedre.

- Det har været en vild oplevelse, og jeg har allerede mødt flere af mine gamle kunder!

I 2015 solgte Morten Melvej forretningen i Grindsted med intentionen om at prøve noget helt andet. Der gik dog ikke længe, før han vendte tilbage til branchen.

- Hvis du skræller min hud af, så står der skrevet i kødet, at jeg er optiker, siger han.

Og det er helt fint ikke længere at eje.

- Når man ejer, er der også mange andre ting, man skal tage sig af. Nu laver jeg det, jeg bedst kan lide, at tale med kunder, og det kunne jo ikke være bedre.

Velkendt salgsrådgiver

Morten Melvej står dog ikke alene i butikken, men har selskab af salgsrådgiveren Henriette Høgh Hansen, der for nogen måske også vil virke bekendt. I flere år har hun nemlig været en del af Synoptik i Grindsted, og siden 1. januar har hun været at finde i butikken i Billund.


vi søger nogen, som vil med på denne rejse. Lige nu står vi i terminalen, klar til at flyve, og det bliver fedt, når vi lander

Morten Melvej


- Han lærer rimelig hurtigt, og jeg synes, vi passer godt sammen. Jeg er meget rolig, og han er meget udadvendt, siger salgsrådgiveren, der har skullet stå for at oplære den nye butikschef.

Synoptik i Billund ligger på Butikstovet. Arkivfoto: Kristina V. Skjoldborg

For Morten Melvej er det vigtigt at understrege, at både han og Henriette har en intention om at blive i forretningen.

- Vi er her for at blive, så medmindre helbredet svigter, så er vi her også om et år. Vi vil det her, og vi vil have, at Synoptik i Billund skal være et rart sted at komme hen, siger han.

Morten Melvej og Henriette Høgh Hansen skal ikke være de eneste medarbejdere, som kunderne møder i butikken. Derfor er de lige nu på udkig efter mere personale.

- Det er vigtigt for os at samle det rette hold, og vi søger nogle, som vil med på denne rejse. Lige nu står vi i terminalen, klar til at flyve, og det bliver fedt, når vi lander.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Annonce