Annonce
Sønderborg

Var nomineret til to priser: Syttende vinder pris som årets nye restaurant

Jesper Koch står i spidsen for Syttende, som blev hædret mandag aften. Arkivfoto: Claus Thorsted
Jesper Koch og restaurant Syttende er i år nomineret til flere mad- og vinpriser. Mandag aften blev Syttende kåret som årets nye restaurant af restaurantguiden White Guide.
Annonce

Sønderborg: Restaurant Syttende på Alsik Hotel var nomineret til to priser, da restaurantguiden White Guide mandag aften uddelte årets priser.

De nominerede til Årets Nye Restaurant var Fasangården, Pomle Nakke Traktørsted og Syttende. Det blev Syttende, som løb med prisen.

Desuden var den alsiske restaurant nomineret til Årets Vinoplevelse sammen med Geranium og Søllerød Kro. Her løb Søllerød Kro med prisen.

White Guide kårede i alt otte prisvindere samt årets bedste restaurant mandag aften.

Annonce

Blandt de bedste restauranter

Ved hjælp af et detaljeret pointsystem bliver årets bedste restaurant kåret af White Guide. Restauranterne får point efter mad, drikkevarer, service og stemning.

Syttende kom på en 9. plads med 37 ud af 40 point for maden og i alt 95 point ud af et maksimum på 100 point. Det blev Alchemist, som blev Årets Bedste Restaurant med 99 point.

Efter flere års forberedelse åbnede topkok og Masterchef-dommer Jesper Koch i oktober 2019 Syttende på 17. etage af Alsik Hotel i Sønderborg.

Et besøg på Syttende omfatter en menu med ikke færre end 17 serveringer, der er blevet rost af flere madanmeldere. Også vinkortet er særdeles omfattende med flere end 1200 vine.

Syttende er også nomineret som årets bedste restaurant, årets gennembrud og årets kokkeprofil af Den Danske Spiseguide. Det afgøres i januar.

Syttende var også nomineret for bedste vinkort 2020 af Star Wine List. Denne pris løb Geranium med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Annonce