Annonce
Sønderborg

Syv brandværn kaldt ud: Voldsom brand i 4000 liter olie er under kontrol

Det var i den grå bygning, at branden opstod i et fyrrum. Foto: Katrine Lund Walsted
Onsdag klokken 19.47 udbrød der brand i et fyrrum på virksomheden Essentia i Gråsten. Branden er nu under kontrol, oplyser indsatslederen.
Annonce

Gråsten: Syv brandværn med 45 mand rykkede onsdag klokken 19.47 ud til en stor oliebrand på ingrediensvirksomheden Essentia i industriområdet på Sundsnæs i Gråsten. Ifølge vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi var det mellem 3000 til 4000 liter olie, der var i brand på virksomheden.

Ifølge indsatsleder Jeppe Michelsen fra Sønderborg Brand & Redning er branden nu under kontrol. Branden opstod i et fyrrum, hvor der var ild i olien i en tank.

- Den var fuldt overtændt, da vi kom derud, og det når at brede sig til nogle nærliggende kontorer og et værksted. Vi får det stoppet med massiv køling af tank og tag, siger Jeppe Michelsen.

Der var ud over Sønderborg Brand & Redning tilkaldt Gråsten Frivillige Brandværn, Broager Frivillige Brandværn, Egernsund Frivillige Brandværn, Rinkenæs Frivillige Brandværn og tankbil fra Ullerup Frivillige Brandværn. Desuden var Aabenraa Brandvæsen tilkaldt med deres skæreslukker.

- Vi valgte at tilkalde Aabenraa, som har en skæreslukker, som kan skære gennem beton, siger indsatslederen.

Ifølge vagtchefen ved politiet var der ikke risiko for at branden kunne brede sig. Der vil være brandvagt på stedet hele natten.

Syv brandværn blev kaldt til Sundsnæs i Gråsten. Foto: Katrine Lund Walsted
Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce