Annonce
112

Syv mænd sigtet: Vold, stoffer og våben i Skolegade

Esbjergs festgade, Skolegade, bød natten til søndag på flere uroligheder. Arkivfoto: Palle Herløv
Annonce

Esbjerg: Natten til søndag var der gang i gaden i Skolegade i Esbjerg, hvor politiet havde nok at give sig til. Først var der problemer ved døren til en restauration, hvor en 24-årig mand fra Esbjerg ikke kunne opføre sig ordentligt, og politiet måtte anholde manden og tage ham med på stationen.

Klokken 02.40 mødte betjentene en 28-årig mand fra Bramming, som både havde et gram ecstasy og otte euforiserende piller på sig, som politiet nu skal undersøge nærmere. Derudover blev manden sigtet for våbenloven, eftersom han havde en totenschlæger på sig.

Kun et kvarter senere var den gal i Skolegade igen, hvor en 21-årig mand fra Esbjerg blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Klokken 03.20 var endnu en mand oppe i sit røde felt ved en restauration i gaden, og den 35-årige mand fra Esbjerg både råbte og var aggressiv.

En 19-årig mand fra Kolding var også på besøg i Skolegade, hvor han overtrådte ordensbekendtgørelsen, ligesom to unge, esbjergensiske mænd, der afsluttede natten med et slagsmål, da klokken nærmede sig halv seks.

Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Venstre blæser til kamp mod overnatningskrav: Koster turistbranchen milliarder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Hvorfor er aktivister så forudsigelige?

Annonce