Annonce
Ribe Esbjerg HH

Syv sæsoner i udlandet: Til sommer skifter målmand Kim Sonne til Ribe-Esbjerg HH

Kim Sonne er oprindelig fra Skjern, og han kommer væsentlig tættere på familien, når han til sommer skifter franske Chartres ud med Ribe-Esbjerg HH. Privatfoto
Søren Rasmussen får 28-årige Kim Sonne som makker inde i målet i de kommende to sæsoner. Cheftræner Kristian Kristensen har store forventninger til keeperduoen.

Håndbold: Så har Ribe-Esbjerg HH deres målmandsduo på plads til de kommende sæsoner.

Tilbage i december forlængede super rutinerede Søren Rasmussen sin aftale med to år - og nu kan JydskeVestkysten så fortælle, hvem der bliver hans makker.

Valget er faldet på 28-årige Kim Sonne, der oprindelig er fra Skjern, men i de seneste syv sæsoner har han spillet i udlandet.

I en ung alder fik han chancen for at komme til storklubben THW Kiel, men her måtte han i 2015 vige pladsen, da en vis Niklas Landin kom til klubben. Kim Sonne havde dog gjort det så godt, at han efterfølgende spillede fire sæsoner i Minden i Tyskland.

I øjeblikket er han i gang med sin anden sæson i franske Chartres, men til sommer tager to meter høje Sonne altså familien under armen og rejser til Esbjerg.

- Vi vil gerne tættere på familien efter mange år i udlandet. Ribe-Esbjergs fremtidsplaner lyder spændende, og derfor har jeg ikke tøvet med at sige ja tak til tilbuddet, forklarer Kim Sonne, der har underskrevet en toårig kontrakt.

Og cheftræner Kristian Kristensen glæder sig over, at han får en målmand ind i truppen med både stor erfaring, taktisk kløgt og "krigermentalitet".

- Vi får en passioneret spiller, der er vant til at arbejde hårdt i dagligdagen. Jeg forventer, at vi får en keeperduo på topniveau, siger han.

Dermed har Ribe-Esbjerg HH efterhånden en stor del af truppen på plads.

- Men vi er stadig i markedet, hvis der skulle vise sig noget spændende.

Tilgangen af Kim Sonne betyder, at René Villadsen stopper i klubben. Han har lavet en aftale med 1. divisionsklubben HC Midtjylland.Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Restauratør kæmper for at få varer hjem, mens bookingerne vælter ind: - Bare mens vi har talt sammen, har jeg fået ti opringninger

Erhverv For abonnenter

28-årige Linette er chef for område med 260 medarbejdere i Sydbank: - Jeg har flere gange oplevet, at folk tror, jeg er assistenten

Kolding

Værtshusejer tvivler på genåbning onsdag: Jeg kan ikke se hvordan det skal fungere

Annonce