Annonce
Læserbrev

Tålmodighed er en dyd

Læserbrev: Jeg har lært rigtig meget i de seks år, hvor jeg har beskæftiget mig med kommunalpolitik. Noget af det, der står klarest for mig på min læringsliste, er erkendelsen af, at man skal udvise ganske stor tålmodighed. Det gælder også, når vi snakker om forureningen i Grindsted.

Min tålmodighed bliver dog udfordret, når jeg læser, at man først i 2020 kommer i gang med at lave en plan for oprensning. Jeg vil gerne understrege, at jeg finder det meget positivt, at forureningen er i fokus hos den nuværende regering, da det fremgår af forståelsespapiret, som regeringen og støttepartierne arbejder efter, at oprensning af de store generationsforureninger skal prioriteres. Den velvillighed så man ikke hos den forrige regering.

Ligeledes er det positivt, at de to lokale folketingsmedlemmer, Anni Mathiesen og Troels Ravn, har stor fokus på forureningen. Min erfaring siger mig dog, at når stat og region først skal drøfte en plan i 2020, så har en oprensning lange udsigter. Det er min tålmodighed ikke vild med. Som samlet byråd er vi nødt til at italesætte nødvendigheden af handling. Jeg håber, at min tålmodighed ikke bliver yderligere udfordret og, at alle gode kræfter, heriblandt den meget aktive borgergruppe, ikke mister modet. Det er sagen ganske enkelt for vigtig til.

Tålmodighed er en dyd, skriver Kris Jensen Skriver (S).
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Labrador på udflugt: Hvem savner Elvis

112

Liggende mænd skaber tryghed på Gravene

Annonce