Annonce
Esbjerg

Tårerne trillede, da Ditte modtog Månedens Skulderklap

Ditte Sommerlund Skydt(tv.) modtog Månedens Skulderklap for december af JydskeVestkysten og privatdirektør i Sydbank Bramming, Liza Gildenpfennig, for hendes store arbejde i og for Gørdings håndboldklub. Foto: Carina Da Rong Christensen

29-årige Ditte Sommerlund Skydt modtog JydskeVestkysten og Sydbanks frivillighedspris, Månedens Skulderklap, for hendes store arbejde i håndboldklubben i Gørding.

Gørding: Allerede inden Sydbank og JydskeVestkysten var begyndt på selve overrækkelsen af Månedens Skulderklap til Ditte Sommerlund Skydt, begyndte tårerne at trille ned ad kinderne på hende. Hun vidste, hvad der ventede, og tårerne blev ikke færre, da privatdirektør i Sydbank, Liza Gildenpfennig, holdt en rosende tale til den 29-årige håndboldformand, som venner og veninder i Gørding Lourup IF havde indstillet til skulderklappet for hendes store arbejde.

- For fire år siden sagde hun ja tak til at sidde i håndboldudvalget. Det skræmte hende ikke, at det var som formand fra start af. Hun er meget engageret i klubben, og du ligger mange timers arbejde i at få håndboldafdelingen op at køre, og du yder en enorm indsats for både børn og voksne, sagde Liza Gildenpfennig.

Ditte Sommerlund Skydt har desuden været primus motor i at starte Håndboldfitness op i Gørding, og det var under den ugentlige opstart af dette, at hun blev overrasket med blomster, diplom og en check samt krammer og tillykker fra folk fra klubben.

Månedens Skulderklap

Sydbank i Bramming og JydskeVestkysten udnævner hver måned i 2017 en person fra den gamle Bramming Kommune, som har leveret en stor frivillig indsats til gavn for andre. Det kan være i foreningsregi eller andre sammenhænge, og med hæderen følger et diplom og en check på 1500 kr. I 2017 er hæderen uddelt i den gamle Bramming Kommune, mens det i 2018 vil være i den gamle Ribe Kommune. Alle kan sende deres forslag til, hvem der skal modtage Månedens Skulderklap på redaktion.ribe@jv.dk.

Betyder meget

Ditte Sommerlund Skydt er ikke selv bosat i Gørding. Hun bor til dagligt i Bramming, hvilket kun er med til at gøre det store arbejde i Gørding endnu flottere, lige som hun desuden er meget aktiv i andre dele af Gørdings foreningsliv.

- Du er meget uselvisk, og vil gøre alt for, at andre skal føle sig tilpas i klubben, og er altid klar med en hjælpende hånd ved diverse arrangementer i byen, fortsatte Liza Gildenpfennig, hvorefter Ditte Sommerlund Skydt blev bedt om at svare på, hvad det betyder for hende at modtage en frivillighedspris som denne, som andre har indstillet hende til.

- Det betyder jo rigtigt meget... fik hun fremstammet, inden hun igen fik tårer i øjnene, fordi hun blev rørt og glad over hele situationen.

- Det jeg gør nu, det er der jo nogen, der har gjort for samme måde for mig på et tidligere tidspunkt, og så vil jeg bare gerne betale tilbage på denne måde, sagde Ditte Sommerlund Skydt.

Annonce
Esbjerg For abonnenter

Fordobling af omstridt parkeringshus ved sygehuset i Esbjerg vedtaget på byrådsmøde: Blot fem politikere sagde nej

Danmark

Mandagens coronatal: Fortsat under 100 indlagte - 17 i respirator

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Asbjørn lå død i 104 minutter på et skib i Nordsøen: Nu modtager hans kolleger international hæder for deres heltemod

Erhverv For abonnenter

Efter blodprop og rekrutterings-problemer: Kendt kædebutik lukker og slukker i butikscenter

Esbjerg

Politiet efterlyser: 70-årig dement kvinde gået fra sin bopæl

Varde

Byens store og gamle forretning fastholder fremgang: Butikken er sluppet godt fra markant øget konkurrence

Kolding

Efter kritik af miljøberegninger: EL kræver fuldt stop for Marina City

Navne For abonnenter

Engang var hun millionøse med Strandvejsvilla og eget fly: Så døde ægtefællen, fabrikken gik konkurs og Lillian røg på bistand

Esbjerg

Fanø kommune står overfor et millionunderskud: Ældreområdet er den store pengesluger

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Sønderborg For abonnenter

Bosnier kæmper mod udvisning: Stjal tjenestepistol og pegede den mod betjent

Sport

Chris Ankers enke: - Jeg kan slet ikke rumme tanken om, at jeg ikke skal kysse min mand igen

Aabenraa For abonnenter

Efter tre års ventetid: Nu er der håb for de tissetrængende

Varde For abonnenter

Line Berner: Derfor var jeg alligevel nødt til at trække mig som Venstre-kandidat

Kolding

Ny tvivl om Marina City: Miljøstyrelsens havmiljø-rådgiver dumper grundlaget for Koldings ansøgning om klapning ved Trelde Næs

Annonce