Annonce
forside

Tæsk til Kolding IF

Kolding IF spillede lørdag aften finalespil imod Gentofte, som endte på førstepladsen i liga øst. Som resultatet signalerer var der stor forskel på de to hold, Gentofte fik scoret hele 11 gange på de i alt 40 minutter kampen varede. Efter første halvleg, og de første 20 minutter af kampen var Koldingholdet dog ret godt med, eftersom de kunne gå til pause med blot et enkelt mål til forskel.

I anden halvleg startede målfesten i Gentofte, og hjemmeholdets tilskuere kunne holde fest på sidelinjen. Kolding lukkede i alt ni mål ind i anden halvleg, hvor de kom fra at være med i kampen, til at få tæsk. Hermed stopper dette års futsal rejse for Kolding IF.

Den anden kamp i finalespillet endte 5-2 til Sønderborg Inter, der var med i liga vest sammen med Koldingholdet, de vandt over sidste års vinder København Futsal.

JB Futsal Gentofte - Kolding IF 11-3 (3-2)

Futsal, finalespil, herrer

Målscorer fra Kolding IF: Robin Kragelund, Søren Møller Jensen og Martin Engels

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce