Annonce
forside

Tæt opgør i Sydbank Arena

Aalborg futsal klub troppede søndag eftermiddag op i Sydbank Arena, hvor de skulle møde et meget selvtillidsfuldt Koldinghold. Det var vigtigt for Kolding at få point, da Hjørring med en sejr havde sneget sig op på det samme antal point som Kolding.

Kampen startede skidt ud for Kolding, da de kom bagud efter to minutter, herefter blev der scoret fem mål på fem minutter, som gav en stilling på 3-3. I anden halvleg startede modstanderne ud med en føring i 25. minut, der kom dog en reducering i 32. minut af Søren Møller Jensen. Det sidste minut blev rigtig spændende, eftersom Aalborg scorede i 39. minut, og det var derfor rigtig vigtigt med et Kolding mål. Dette leverede Narek Djoulakian kort før slutfløjtet, og kampen endte dermed 5-5 på et hængende hår. Næste kamp er imod Midtals Futsal.

Kolding IF - Aalborg futsal klub 5-5

Futsal, liga, herrer

Målscorer fra Kolding: Abdullahi Mohammed (6. og 9.), Søren Møller Jensen (8. og 32.) og Narek Djoulakian (39.)

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Indvandreres efterkommere fornægter ytringsfrihed: Hvad bilder de sig ind?

Det skriger til himlen. Hundredtusinder på flugt har fået lov at opholde sig i Danmark, men langt fra alle siger tak ved at respektere vores demokrati. 48 procent af efterkommerne af ikke-vestlige indvandrere mener, at det skal være forbudt at kritisere religion. Det kan man læse i Udlændinge- og Integrationsministeriets årlige undersøgelse af ikke-vestlige indvandrere og efterkommeres medborgerskab. Det er rystende. De fleste af efterkommernes forældre har fået lov at være her, fordi de er flygtet fra diktaturer, hvor man kan risikere livet ved at ytre sig, tro på andet end islam, være homoseksuel eller i opposition til diktatoren. Lande, hvor individets frihed intet betyder. Vi giver deres børn alle muligheder. Og så fornægter halvdelen af efterkommerne helt grundlæggende rettigheder som at måtte kritisere alt, også religion. Hvad bilder de sig ind? Formanden for Rådet for Etniske Minoriteter, Halima El Abassi, siger, at efterkommere står uden for samfundet og ikke føler sig som en del af fællesskabet. Forfatter Tarek Hussein taler om "dagligdagens hetz" mod muslimer og siger, at den får dem til at hæve paraderne. Begge repræsenterer en offermentalitet, der ikke er til at holde ud. Den kan heller ikke begrundes i fakta. Dagen efter nyheden om efterkommernes mentale fravalg af Danmark kan Kristeligt Dagblad fortælle om en undersøgelse fra det amerikanske Pew Research Center. Man har interviewet 24.599 mennesker i 15 vestlige lande og kan konkludere, at danskerne er de tredjemest positive over for muslimer efter nordmænd og hollændere. Det er altså ikke danskerne, der ikke er tolerante. Tværtimod kan man nu med god ret spørge, hvor stor en andel af mennesker med foragt for demokratiske værdier vi vil acceptere i vores land. At stille spørgsmålet har intet med racisme at gøre, men alene med det allervigtigste: demokrati, ytringsfrihed og frihedsrettigheder. Værdier, vi skal insistere på som altafgørende i vores land. Også for vores gæster.

Annonce