Annonce
Regionalt

Tæt på coronasmittede: Minister og regionsrådsformand går i isolation

Stephanie Lose, regionsrådsformand i Syddanmark, holder sig for sig selv de kommende dage, efter at hun har været i nær kontakt med person, som viser sig smittet med corona. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
Regionsrådsformand Stephanie Lose og transportminister Benny Engelbrecht må arbejde hjemmefra, efter at de har været tæt på en coronasmittet person. Nu venter flere tests.
Annonce

Politik: To af landsdelens toppolitikere er lige nu i isolation for det øvrige samfund.
I Esbjerg sidder regionsrådsformand Stephanie Lose (V) og arbejder hjemmefra de kommende dage, efter at hun tirsdag var i nær kontakt med en person, som viser sig at være smittet med corona. Ifølge TV Syd opstod kontakten tirsdag under optagelserne til en virtuel konference i København.
Stephanie Lose skal ifølge sundhedsmyndighedernes anbefaling coronatestes første gang på lørdag, fire dage efter hun har været udsat for potentiel smitte. Derefter skal hun testes igen på mandagen på sjettedagen.
Venstrekvinden fortæller til TV Syd, at hun uden større problemer kan klare det meste arbejde hjemmefra, hvor hun også er isoleret for den øvrige familie. Hun understreger, at hun ikke har symptomer på smitte.

Torsdag morgen meddelte transportminister Benny Engelbrecht (S) på Twitter, at han også må holde sig fra enhver kontakt med andre de kommende dage. Det sker, efter at han tirsdag eftermiddag deltog i et arrangement, hvor en deltager efterfølgende er testet positiv.

Selvisolationen går ud over et planlagt samråd torsdag og lovbehandlingen fredag, oplyser ministeren, der tilføjer, at han er "ganske symptomfri".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Tosprogede elever får lavere karakterer, og færre på Kolding Gymnasium har forældre med videregående uddannelse

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Navne For abonnenter

Edel er ny leder på Koldinghus: Som barn tænkte jeg, at når jeg bliver voksen, så køber jeg slottet og flytter ind

Annonce