Annonce
Debat

Tæt trafik på A11

Arkivfoto

Læserbrev:  Forhandlinger om kommende infrastruktur investeringer i Danmark er godt i gang på Christiansborg. I den forbindelse savner jeg klare meldinger fra politikerne i Tønder Kommune. Hvordan vil I løse trafiktætheden og manglende fremkommelighed på A 11 op til Ribe? Politikerne fra Ribe til Varde er i fuld gang og det selv om den vejstrækning i virkeligheden er noget bredere end syd for, og derfor giver god mulighed for at komme forbi langsomtgående køretøjer.

Der er gennem de sidste 25 år blevet drøftet mange løsningsmuligheder, blandt andet en omfartsvej om Abild og andre af de mindre byer. Der er talt om en udvidelse af A 11 til en 1+2 løsning, der vil give luft i trafikken, det kunne faktisk være en fornuftig løsning. I Laurids Rudebecks tid blev der arbejdet ihærdigt for en parallel motorvej til E 45, der blev nedsat en Dansk - Tysk trafik-kommission og afsat penge til en forundersøgelse af Rute 11 Tønder - Esbjerg. Men det er som om initiativer på området er gået i stå.

Det kunne være rigtigt gavnligt for Tønder Kommune, at der kunne findes en klar løsning på den manglende fremkommelighed på A11 og lagt pres på landspolitikerne for at få det løst. Hvis intet sker, fortoner en løsning sig bare endnu længere ud i det fjerne, og husk det er aldrig for sent.


Det kunne være rigtigt gavnligt for Tønder Kommune, at der kunne findes en klar løsning på den manglende fremkommelighed på A11 og lagt pres på landspolitikerne for at få det løst.

Fra læserbrevet


God infrastruktur er afgørende, for erhvervsudvikling, arbejdspladser og ikke mindst turisme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Træt af kø til kviktest? Disse dage og tidspunkter er der størst chance for at komme hurtigt til

Annonce