x
Annonce
Kolding

Tøjbutikken Susanna B holdt åbningsfest på Torvet i Vamdrup

Den røde løber var rullet ud og klar til at tage imod besøgende fra morgenstunden. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen

Vamdrup: Det var en regulær festdag for Susanna Bove, da hun fredag den 28. februar kunne slå dørene op til sin helt nye tøjbutik, Susanna B, på Torvet 13 i Vamdrup. Dagen begyndte allerede klokken 8 med en rød løber rullet ud foran butikken, hvor de første gæster stod klar til at se de nye lokaler an.

- Det har simpelthen været overvældende, at der er så mange, som har valgt at kigge ind forbi, og som har taget blomster og gaver og det hele med. Det havde jeg slet ikke turde håbe på, siger Susanna Bove, som i løbet af eftermiddagen måtte smide skoene og i stedet rendte rundt i et par glimmerstrømper:

- Man får lidt ondt i fødderne, når man har så travlt med både at hilse på folk og hjælpe kunderne i butikken, men det er jo kun en god ting, siger Susanna Bove grinende.

I løbet af dagene op til den store åbning havde hun også rigeligt at se til med at få de sidste detaljer på plads.

- Jeg har nok været i butikken indtil ved midnatstid. Jeg kunne slet ikke finde ud af at være hjemme, for jeg glædede mig bare sådan til, at jeg endelig kunne vise folk, hvad jeg har gået og arbejdet med. Butikken er blevet præcis, som jeg gerne ville have den, siger Susanna Bove.

Om Susanna Bove

Susanne Bove er 44 år gammel og er oprindeligt fra Færøerne. Hun bor i dag i Lunderskov sammen med sin mand og deres to fælles børn på 16 og 15 år.

Hun har yderligere to døtre på 25 og 23 år.

Når hun ikke arbejder, kan hun godt lide at bruge tid på at danse. Hun går derfor ofte til zumba, og bruger hver torsdag aften i et dansestudie i Kolding, hvor hun danser salsa sammen med sin mand.
I butikken var der flere forskellige åbningstilbud dagen igennem, og det var sågar muligt at købe tøj via en live-video på Facebook. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Forældre fra Esbjerg tør ikke at sende børnene afsted: - Mine børn skal ikke være forsøgskaniner

Leder For abonnenter

Statsministeren er på farlig kurs

Formentlig synes de fleste, at Mette Frederiksen og hendes regering har ydet en imponerende indsats under coronakrisen. Men nu kan statsministeren være på vej ad en farlig sti, der godt kan få den hidtidige enighed til at slå revner. Det har vi bestemt ikke behov for lige nu. Muligvis gjorde Mette Frederiksen ret i stort set at trække genåbningen af Danmark tilbage på det seneste pressemøde mandag. Problemet er blot, at vi stort set ikke kender baggrunden for beslutningen. Det samme gælder alle på Christiansborg uden for regeringens snævre kreds. Oppositionen har efter eget udsagn ikke været inddraget i de seneste afgørelser, men er blot på forhånd blevet orienteret om regeringens beslutning. Det samme gælder åbenbart også for regeringens egne støttepartier. Flere repræsentanter for oppositionen bebrejder Mette Frederiksen for denne fremgangsmåde. Dansk Folkepartis leder, Kristian Thulsen Dahl kalder ligefrem Mette Frederiksen for egenrådig. Desværre er den kritik berettiget. De politiske kolleger og alle vi danskere har ganske mange gange set sundhedsminister Magnus Heunicke præsentere sine plancher med de efterhånden berømte røde og grønne kurver. Men det er så i vidt omfang også de eneste modeller, der er blevet lagt frem. Regeringen har givetvis også i forbindelse med de seneste tiltag konsulteret sundhedsfaglige eksperter, inden planerne er blevet lagt. Men hvad har fagfolkene sagt, hvad bliver konsekvenserne, og hvilke alternativer findes der? De spørgsmål har vi aldrig fået besvaret. Forståeligt nok er frustrationen i Folketinget betydelig. Det kan meget vel slå over i modvilje, hvilket ville være en både politisk og samfundsmæssigt meget alvorlig situation. Den nuværende krise er for stor til politisk strid, og tydelige tegn på manglende fodslag i parlamentet vil skabe usikkerhed, ja måske ligefrem frygt blandt borgerne. Men rette vil de nemlig på grund af manglende information kunne spørge sig selv, om regeringens kurs er den rette.

Tønder

Flere usikkerheder efter aflysning af Tønder Festival: Hvad skal der ske med de billetter, som er solgt?

Annonce