Annonce
Haderslev

Tømmerhandel indgår treårig aftale med tre sønderjyske kommuner

Dennis Andreasen fra Davidsen i Rødekro byder her Magnus Haushøj Søndergaard, Teknisk serviceleder, Plejehjemmet Grønnegården i Aabenraa velkommen i butikken. PR foto

Medarbejderne hos Haderslev, Aabenraa og Tønder kommuner skal de næste tre år hente værktøj, maling, haveredskaber, byggematerialer og værnemidler hos Davidsen Tømmerhandel.

Sønderjylland: Davidsen har netop vundet udbuddet som lokal leverandør af byggemarkedsvarer til Aabenraa, Tønder samt Haderslev kommuner. Så de næste tre år vil de tre kommuner blive serviceret og rådgivet af faglært personale hos Davidsen. Aftalen dækker primært værktøj, maling, haveredskaber, byggematerialer og værnemidler. Aabenraa, Haderslev og Tønder kommuner har henover efteråret 2018 været i udbud med en rammeaftale på byggemarkedsvarer. Davidsen afgav det bedste tilbud på aftalen.

- Med Davidsen får vi en lokal samarbejdspartner, som kan levere de produkter vi efterspørger til den kvalitet, vi forventer og samtidig til nogle gode priser, udtaler Steffen Riisbøl, der er udbudskonsulent hos Aabenraa Kommune.

Annonce

15.000 varenumre

Dennis Andreasen, der er trælastdirektør hos Davidsen i Rødekro glæder sig meget til at skulle servicere områdets kommunale lokationer. - Vi ved, det giver en øget trafik i dagligdagen med denne strategisk vigtige aftale - og med et fast varesortiment på over 15.000 varenumre, et stærkt faglært personale og områdets bedste åbningstider så føler vi os godt rustet til at tage imod kommunens ansatte, udtaler Dennis Andreasen i en pressemeddelelse.

Det glæder Dennis Andreasen, at aftalen med de tre sønderjyske kommuner er faldet på plads: - Det er med stor glæde og ydmyghed, at vi går til denne opgave. At det netop er tre sønderjyske kommuner, der viser os denne store tillid, er vi naturligvis utroligt glade for og stolte af. Vi ser derfor frem til at komme i gang med samarbejdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Lyset blev båret frem på Fredenshjem

Leder For abonnenter

Hemmelighedskræmmeri er uhyrligt

Danfoss beviser endnu engang en familieejet virksomheds styrke i forbindelse med sagen om den voldsomme forurening på Himmark Strand på Als. Her dumpede Danfoss med myndighedernes tilladelse årligt tonsvis af flydende industriaffald i 1950’erne og 1960’erne. Man vidste dengang ikke bedre, og Danfoss kan juridisk ikke gøres ansvarlig for udledningen. Jura og moral er imidlertid vidt forskellige ting. Og det moralske ansvar tager Danfoss på sig. Derfor er koncernen frivilligt gået i spidsen for det arbejde, som efter planen skal gøre området giftfrit senest i 2023. På egen hånd har Danfoss desuden iværksat den forundersøgelse, der skal afdække problemet. Sådan handler et firma, der skeler mere til anstændighed end bundlinje. Storsind i den målestok kan man udvise, når ejerne ikke er udenforstående aktionærer med et fuldt legitimt ønske om det maksimale udbytte af deres investering. Her har vi i stedet at gøre med familien Clausen, der ved denne og talrige andre lejligheder har bevist deres engagement i lokalsamfundet. Samme redelighed kunne man ønske sig fra Sønderborg Kommune. Her er der imidlertid spillet med beklageligt fordækte kort i denne sag. En aktindsigt afslører, at kommunaldirektør Tim Hansen forsøgte at mørkelægge et møde om forureningen mellem kommunen samt repræsentanter for Danfoss og regionen sidste år i oktober. Penge var motivet til hemmelighedskræmmeriet. Et udviklingsselskab var langt fremme med planerne for ferieområdet Nordals Ressort. I den forbindelse ville det være særdeles ubelejliget, hvis pressen begyndte at skrive om en kraftig forurening kun godt en kilometer fra ferieparadiset – mente altså kommunaldirektøren. En række eksperter vurderer samstemmende, at kommunaldirektøren hermed groft har overtrådt reglerne. Hvis det er tilfældet, må det naturligvis have konsekvenser. Men allerede nu kan der faktisk fældes en dom over Tim Hansen: Sådan handler en kommunal topchef, der skeler mere til bundlinjen end anstændigheden.

Kolding

Forliget om at lukke Kolding havn er dødt: Nu skrider Socialdemokraterne også

Annonce