Annonce
Varde

Tømrer- og udlejningsfirma er konkurs - næsten uden gæld

MJ Tømrer & Udlejning er konkurs. Foto: Morten Nielsen
Der bliver formentlig ingen dyr juridisk behandling i konkurssag. Men trods meget ringe gæld skal selskabet erklæres konkurs.

Outrup: Der er tilsyneladende ingen, der får store tab ved en konkursbehandling af et tømrer- og udlejningsfirma. Det vurderer kurator Søren Dueholm, advokat i Varde.

Det drejer sig om selskabet MJ Tømrer & Udlejning ApS med hjemsted på Engvej i Outrup, som er taget under konkursbehandling ved Skifteretten i Esbjerg.

Søren Dueholm oplyser, at skifteretten modtog en begæring om tvangsopløsning fra Erhvervsstyrelsen. I den forbindelse blev Søren Dueholm udpeget som såkaldt likvidator. Han skal altså sørge for, at selskabet bliver slettet.

Selv om der kun er ringe gæld, så er der ikke nok til, at alle kreditorer får deres penge. Søren Dueholm vurderer derfor, at MJ Tømrer & Udlejning er insolvent. Det betyder, at der er mere gæld, end anpartsselskabet kan betale.

Under de forudsætninger skal der indgives en konkursbegæring. Det er kurator, der har indgivet konkursbegæringen til skiftereretten.

Annonce

Tilgodehavender

  • Eventuelle tilgodehavender skal sendes til kurator - helst med dokumentation.
  • Kreditorer bør sende kravet inden for fire uger efter den 5. november.

Kun tre kreditorer

Søren Dueholm har kun kendskab til, at der er tre kreditorer, som ikke får deres penge.

- De har tilsammen tilgodehavender på beskedne 10.000 kroner, siger Søren Dueholm.

Da tallene er så beskedne, så undlades umiddelbart en kostbar juridisk behandling i forbindelse med konkursen.

Det sker kun, hvis der melder sig flere kreditorer end de nuværende tre kendte, oplyser Søren Dueholm.

Det er Jesper Lindberg og Mikael Hansen, der står opført som ejere af firmaet. Jesper Lindberg oplyser, at han ikke har haft noget med firmaet at gøre i en rum tid.

Det er ikke lykkedes at få en kommentar fra Mikael Hansen.

Det seneste tilgængelige regnskab fra 2017 viser en positiv egenkapital på 108.142 kroner. Der var til gengæld ikke overskud - men et underskud på beskedne 640 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Vores naboers mismod tiltager konstant

Allerede før første stolpe var sat, skabte det danske vildsvinehegn tysk mismod . Her er det en udbredt opfattelse, at der er tale om en camoufleret grænsemur. Anlægget bliver kædet sammen med den danske indrejsekontrol og skaber hos vores naboer billedet af et land, der ønsker at isolere sig. Nu er hegnet færdig, og alt er meget værre. Det viser sig, at hegnet er en dødsfælde for vildtet. Billeder af kvæstede og dræbte dyr fylder tyske, sociale platforme og traditionelle medier. Selv landsdækkende tv har haft indslag. Med tysk logik er hegnet ubegribeligt. Naboerne påpeger ganske korrekt, at afspærringen ikke er nogen garanti for, at den afrikanske svinepest ikke når vores breddegrader. Vildsvin kan snige sig over i de passager, der er skyldes veje og vandløb. Samtidig er dyrene fremragende svømmere, der let kan krydse Flensborg Fjord. Endelig udgår den største smittefare ikke nødvendigvis fra vildsvin, men fra mennesker. Hvis en inficeret, polsk kødpølse på en eller anden vis havner i danske dyrs fødekæde, er skaden sket. Alle disse indvendinger er ubestrideligt rigtige. Og så må der vel stikke noget andet under, konkluderer førnævnte, tyske logik. Vi er hidtil ikke lykkedes med at forklare, at der i høj grad er tale om en mentalhygiejnisk foranstaltning. Danske landmænd og fødevaresektorens mange ansatte kan sove lidt roligere, fordi der trods alt er rejst en barriere mod smitten. Samtidig sender vi et signal til de udenlandske markeder om, at vi bekymrer os om fødevaresikkerheden. Da dette budskab tilsyneladende er usælgeligt hos vores naboer, kan vi i det mindste begrænse skaden. Derfor er det fint, at der nu træffes foranstaltninger, som skal begrænse faren for yderligere skader på vildt. Men samtidig må det være tilladt at undre sig over, at ingen havde forudset problemet. Så var vi nok stadig blevet stemplet som nationalister. Men vi var i det mindste sluppet for beskyldningen om, at vi slog Bambis mor ihjel.

Annonce