Annonce
Tønder

Tønder Erhvervsråd bag ny pris

Ved årets Awardshow uddeles tre priser fra Tønder Erhvervsråd. Den nye pris er Initiativprisen’19 som her præsenteres af Tønder Erhvervsråds erhvervskonsulenter, Jesper Monsrud, Carsten Borg og Amit Mozumdar. Pressebillede
Erhvervsrådet i Tønder har føjet endnu en pris til rækken af priser. Det er en initiativpris.
Annonce

Tønder: Sidste års Awardshow var så stor en succes, at konceptet endnu engang får vokseværk. Det skyldes, at arrangørerne af Awardshowet - Tønder Kommune og Tønder Erhvervsråd - for andet år i streg kommer med en ny pris.

Sidste år det var første gang, at Iværksætterprisen og Ungeprisen blev uddelt. I år er der kommet endnu et skud på stammen, nemlig Initiativprisen'19, så der 19. november i år uddeles fem priser.

- Med initiativprisen ønsker Tønder Erhvervsråds bestyrelse, at hædre det gode erhvervsmæssige initiativ, det nyskabende og det innovative, der er med til at sætte dagsordenen positivt. Det kan være den lille nyskabende idé i virksomheden, men det kan også være hvor man i fællesskab går sammen om at udvikle. Det er bestyrelsen der udpeger vinderen, og ønsket er, at hædre kreativitet og gode løsninger, lyder det fra direktør for Tønder Erhvervsråd, Keld I. Hansen, i en pressemeddelelse om den nye pris.

Netop det, at tage nyskabende og innovative initiativer, vægtes højt ved Initiativprisen og dette bliver understreget ved udvælgelseskriterierne.

Vinderen af Initiativprisen'19 vinder foruden den flotte titel og hæder, en pengepræmie på 5.000 kr. Det er Tønder Erhvervsråds bestyrelsesmedlemmer, i form af deres virksomheder, der har valgt at sponsorere prisen og hylde et ekstraordinært initiativ.

- Med initiativprisen ønsker bestyrelsen i Tønder Erhvervsråd at sætte fokus på den merværdi, det skaber for os alle i Tønder kommune, når nogen tager initiativ til nytænkning, kreativitet og innovation. Vi ønsker at hædre den enkeltperson, virksomhed eller organisation der tør leve drømmene ud, siger Bo Kjelkvist, formand af erhvervsrådets bestyrelse.

Alle virksomheder, uanset medlemskab i Tønder Erhvervsråd, kan udpeges til initiativprisen, og dette gælder alle virksomheder uanset størrelse eller branche. Bestyrelsesmedlemmerne kommer selv med forslag til kandidaterne. Kandidatemnerne bliver herefter gennemgået af en dommerkomité, der udvælger den endelige prismodtager.

Dommerkomitéen vil bestå af bestyrelsesmedlemmerne i Tønder Erhvervsråd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce