Annoncørbetalt indhold

Tønder Erhvervsråd vil hjælpe de små virksomheder og iværksætterne i Tønder kommune

Tønder Erhvervsråds rolle er at fremme erhvervslivet og fællesskabet i Tønder kommune. Det står nedskrevet i deres vision, og der er mange initiativer, der er sat i værk for at opnå dette.

Medlemmer af Tønder Erhvervsråd bliver blandt andet ofte inviteret til at være en del af netværk, hvor de kan styrke deres netværk, men også, hvor de kan tilegne sig viden, som de kan bruge i deres virksomheder.

Derudover kan virksomheder kontakte Erhvervsrådet, hvis de står med en problemstilling, eller har spørgsmål, som de søger vejledning i eller svar på.

Før i tiden har Tønder Erhvervsråd haft fokus på iværksættervejledning, men den seneste tid, er det fokus blevet intensiveret.

Annonce

Nu lancerer Tønder Erhvervsråd nemlig Small Business Tønder.

Det er et initiativ, hvor fokus bliver lagt på de helt små virksomheder, den spirende iværksætter, og de, der går med en idé om at starte egen virksomhed op.

Tønder Erhvervsråd arbejder for, at iværksættere og små virksomheder får styrket deres forretning gennem SMALLbusiness. SMALLbusiness er en samlet indsats, som styrker iværksættere og små virksomheder med ambitioner og potentiale for mere forretning.

Har du en god ide, der kunne være startskuddet til dit nye iværksættereventyr? Så kan Tønder Erhvervsråds erhvervskonsulenter hjælpe dig godt i gang med værdifuld sparring og vejledning. Vi kigger i fællesskab på din forretningside, vurderer dine muligheder, og får en snak om, hvordan vi kan gøre det nemmere for dig at få din idé op at flyve og kickstarte din virksomhedsrejse.

Læs mere om Tønder Erhvervsråd og bliv klogere på hvordan, de kan hjælpe dig og din virksomhed: https://www.tondererhvervsraad.dk/

Invitation til diverse netværk

Kontakt erhvervsrådet med problemstillinger

Intensiveret fokus på iværksættervejledning

Small Business Tønder

Hjælper dig med at kickstarte din virksomhedsrejse

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.