Annonce
Tønder

Tønder Festival melder om øget fart på billetsalget i år

Festivalledelsen har svært ved at få armene ned - billetsalget går strygende til årets Tønder Festival. Så vil man for eksempel se Niels Hausgaards 75 år fødselsdagskoncert, så skal man ikke vente for længe med at sikre sig billet, er meldingen. Arkivfoto.
Partoutarmbånd er ikke noget, man skal gå og overveje for længe. Festivalkontoret tror på udsolgt i god tid.

Tønder: Salget af armbånd til Tønder Festival går stærkt nu, og man skal ikke vente for længe med at sikre sig adgang til årets store folk-roots-festival, lyder det fra festivalkontoret.

Sidste år kunne Tønder Festival melde om udsolgt af partout-armbånd lige ved starten af festivalen. I år har publikum været hurtigere ude for at købe billetter, og meget tyder på, at der bliver udsolgt langt tidligere end i 2018.

Det er stadig muligt at købe både partout-armbånd og armbånd til enkeltdage. Men tempoet for billetsalget er skruet op sidst i juli og i starten af august, så det er en god idé at være hurtig.

Det samme gælder, hvis man vil have et af de populære tenthouses på campingpladsen. Her er der allerede tæt på at være udsolgt. Lodges, altså træhytterne på campingpladsen er allerede udsolgt.

Annonce

I korte træk

Tønder Festival 2019 er nummer 45 i rækken, og de senere år har interessen for festivalen været stigende.

Vi kan lige minde om, at festivalen altså foregår i dagene 22., 23. 24. og 25. august - altid den sidste hele weekend i august. At Tønder Festival er et nonprofit foretagende, og at festivalens overskud går til kulturelle formål primært i det syd- og sønderjyske. Langt de fleste madboder og barer drives af festivalens egne frivillige. Og siden 2014 har Tønder Festival samlet udloddet 3,4 millioner kroner til gode formål.

I øvrigt kan man lytte til en podcast i seks afsnit om årets musikalske tema, "Franske rødder", på festivalens hjemmeside. Sidste og sjette afsnit er online i løbet af denne uge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderborg

Ugen i billeder: Så du det?

Annonce