Annonce
Tønder

Tønder Festival rykker ind i folks haver

Tønder Festival bliver ikke som den plejer i år, men det skal ikke sætte en stopper for festen. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard.
Selvom Tønder Festival er aflyst, kommer der nu fra festivalens side et alternativ, der skal sikre god stemning i Tønder i slutningen af august.
Annonce

Tønder: Trods coronavirus skal der være fest i Tønder i den sidste weekend i august - i hvert fald hvis det står til arrangørerne bag Tønder Festival, fremgår det af festivalens facebookside.

- Vi mangler så meget at komme på græs og gøre klar til sommerens store begivenhed, nemlig Tønder Festival. Vi kan høre, at I har det ligesom os. I vil have en fest, vil I. Og kære venner, vi har lyttet til jer – selvfølgelig skal vi have en fest den sidste weekend i august, det er ligesom en tradition, lyder det fra festivalledelsen i opslaget.

For selvom den traditionelle festivitas i Tønder er aflyst, så opfordrer festivalen nu til, at man i Tønders og resten af landets haver i stedet samles den 29. august, hvor havefestivalen Tønder Festival Circle vil løbe af stablen.

Meningen er, at lokale restauratører vil kunne levere festivalpakker med mad og drikkelse, herunder den traditionsrige festivalvin, ud til de enkelte havefester i Tønder Kommune, så festen kan fortsætte i haven, mens Tønder Festival selv vil sørge for, at den helt rigtige festivalmusik strømmer ud gennem højtalerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Varde

Så er det nu: Syv dage til Rema åbner

Indland

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

Annonce