Annonce
Tønder

Tønder Festival sætter gang i pakkesalg

Blandt de mange festivalpakker kan der blandt andet købes en rødvinspakke. Foto: Hans Chr. Gabelgaard
Fra på mandag åbner salget af havefestivalpakker, der kommer i et begrænset antal. Festivaldirektøren opfordrer til at sidde klar, hvis man vil sikre sig en pakke.
Annonce

Tønder: Mandag sætter Tønder Festival gang i salget af de såkaldte havefestivalpakker, som festivalen håber vil være med til at søsætte en festivalstemning i byen, selvom den traditionelle festival ikke bliver afholdt i år.

For i stedet for livemusik på festivalpladsen, rykker festen i stedet for hjem i folks haver, hvor det bliver muligt at få ægte festivalstemning med alt fra festivalvin til festivalmad.

Annonce

Samleobjekter

Ud over en form for alkoholisk drikkelse eller madoplevelse i pakken, vil festivalpakkerne indeholde støttearmbånd, mens der også vil være festivalhæfter, hvor opskrifter og hilsener fra musikerne vil indgå.

- Der er mange, der har kontaktet os og fortalt os, at de jo samler på de her festivalprogrammer, og at de nu vil mangle et år i deres samling. Så vi synes, det kunne være en sjov idé, at uanset hvor man sidder i landet, så kan man via opskrifterne i festivalhæftet spise og drikke som på festivalen, siger Kirstine Uhrbrand, der er administrerende direktør for Tønder Festival.

Pakkerne varierer i pris, men eksempelvis en vinpakke, hvor der indgår seks flasker vin, seks støttearmbånd og seks festivalhæfter bliver solgt til 990 kroner.

Annonce

Tror på udsolgt

Pakkerne kommer i et begrænset antal, som Tønder Festival ikke ønsker at komme nærmere ind på, men direktør Kirstine Uhrbrand håber dog, at interesserede vil sidde klar, når pakkerne frigives mandag morgen.

- Det er jo ikke noget, vi har prøvet før, så det er virkelig svært at sige noget om efterspørgslen. Men hvis man vil være sikker på at få en pakke, så skal man gå ind, når salget åbner på mandag, siger festivaldirektøren.

Hun håber dog på stor efterspørgsel, så restlageret af blandt andet gin og vin kan bringes ned.

- Vi vil være glade for, hvis vi får udsolgt.

Men forventer I det?

- Jeg tør ikke forvente noget i de her tider, jeg er bare glad, hvis folk vil støtte op. Men jeg vil da også tro, der bliver udsolgt, siger Kirstine Uhrbrand.


Hvis man vil være sikker på at få en pakke, så skal man gå ind, når salget åbner på mandag.

Kirstine Uhrbrand, administrerende direktør for Tønder Festival


Pakkerne kan for borgere i Tønder Kommune afhentes i festivalbutikken på gågaden i Tønder, mens udefrakommende vil kunne bestille levering af pakken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Danmark

Få overblikket: Må man ikke længere invitere 12 familiemedlemmer til 50-års fødselsdag?

Annonce