Annonce
Sport

Tønder forlænger med profil

Kristian Stoklund Larsen under en tidligere optræden for Tønder.Arkivfoto: Søren Gylling

TM Tønders Kristian Stoklund Larsen har forlænget kontrakten med klubben.

TM Tønder har forlænget kontrakten med playmaker Kristian Stoklund Larsen, så den gælder i endnu en sæson.
Det oplyste TM Tønders direktør, Alex Petersen, inden pokalkampen mod Mors-Thy mandag aften.

Kristian Stoklund Larsen har længe været en central figur på Tønders ligahold, og det blev diskuteret, om han ønskede at søge væk fra klubben, hvis man ikke længere kunne tilbyde ligahåndbold. Men for en god uge siden sikrede Tønder sig endnu en sæson i ligaen ved at vinde playoff-kampene mod Skive.

Hovedpersonen selv vil ikke afvise, at det har haft indvirken på kontraktforlængelsen.

- Vi spiller i ligaen næste år, og det er da stærkt medvirkende til min beslutning, siger Kristian Stoklund Larsen.

Han lægger ikke skjul på, at han er glad for at være i klubben.

- Klubben er inde i en god udvikling, som er spændende at være med til. Og jeg har en god rolle på holdet med stort ansvar og masser af spilletid, siger Kristian Stoklund Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Kan vi i det mindste få ærlig kommunikation?

Det lover simpelt hen ikke godt for regeringens troværdighed. I ni ministerier har man skiftet kommunikationschef efter valget. I syv tilfælde er der blevet ansat en kommunikationschef, der træder ind ad døren med et cv præget af tætte personlige eller politiske relationer til den socialdemokratiske minister, der netop har sat sig til rette i ministerkontoret. Der er tale om tidligere personlige rådgivere, valgkoordinatorer og politisk frivillige i valgkampe. Det er dog et tilfælde, insisterer regeringen. Et helt ufatteligt tilfælde, fristes man til at tilføje. Alt er gået rigtigt til. De bedste er valgt, i hvert eneste tilfælde. Og ministrene har overhovedet ikke blandet sig. Hedder det sig. I Danmark er embedsmandskorpset ikke politisk udpegede. Der er godt nok en tendens til, at politikere omgiver sig med flere og flere rådgivere, men kommunikationschefer i ministerier er ikke rådgivere. De er embedsmænd, de arbejder for staten og dermed for borgerne. De får løn af statskassen. De er ikke socialdemokrater eller noget andet - de er upolitiske. Det er derfor, at ansættelserne af de syv kommunikationschefer stikker sådan ud. Det er derfor oppositionen - ført an af Ole Birk Olesen, Liberal Alliance, i en stadig mere og mere kontant retorik insisterer på at få svar fra ministrene på spørgsmålet: Er alt gået rigtigt til? Man forstår den stigende irritation, som bortforklaringerne fortsætter. Det er en dybt beklagelig udvikling. Det er muligt, at politikere har brug for mere og mere politisk rådgivning, og derfor har behov for politiske rådgivere. I så fald er det rådgivere, de skal ansætte, og det skal selvfølgelig ske transparent for alverden. Stå ved det, tag det efterfølgende politiske slagsmål i Folketinget, for ærligt talt vil det være en kamp, der er til at klare. Uanset hvad der siges lige nu på tværs af folketingssalen, vil den næste regering formentlig ansætte endnu flere politiske rådgivere, end denne har gjort. Sådan er trenden. Men vær dog ærlig. Drop skuespillet. Hellere politisk udvalgte kommunikationschefer end fordækte udnævnelser, der skaber tvivl om afsenderen på de budskaber, som vil komme ud af samtlige ministerier de kommende år.

Kolding For abonnenter

Piger på Frørupskolen til ansat: - Jeg slår dig ihjel

Annonce