Annonce
Sport

Tønder forlænger med profil

Kristian Stoklund Larsen under en tidligere optræden for Tønder.Arkivfoto: Søren Gylling

TM Tønders Kristian Stoklund Larsen har forlænget kontrakten med klubben.

TM Tønder har forlænget kontrakten med playmaker Kristian Stoklund Larsen, så den gælder i endnu en sæson.
Det oplyste TM Tønders direktør, Alex Petersen, inden pokalkampen mod Mors-Thy mandag aften.

Kristian Stoklund Larsen har længe været en central figur på Tønders ligahold, og det blev diskuteret, om han ønskede at søge væk fra klubben, hvis man ikke længere kunne tilbyde ligahåndbold. Men for en god uge siden sikrede Tønder sig endnu en sæson i ligaen ved at vinde playoff-kampene mod Skive.

Hovedpersonen selv vil ikke afvise, at det har haft indvirken på kontraktforlængelsen.

- Vi spiller i ligaen næste år, og det er da stærkt medvirkende til min beslutning, siger Kristian Stoklund Larsen.

Han lægger ikke skjul på, at han er glad for at være i klubben.

- Klubben er inde i en god udvikling, som er spændende at være med til. Og jeg har en god rolle på holdet med stort ansvar og masser af spilletid, siger Kristian Stoklund Larsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Skampletten i Vejen

I Vejen ligger der en vej, som ingen har kunnet bruge i nu et år. 22. oktober er det nøjagtig ét år siden, at landmanden Martin Lund Madsen kørte bigballer og andet ind på Skovgårdsvej, der blev anlagt på hans jord, og spærrede den. Han har Højesterets ord for, at Vejen Kommune brugte den forkerte lovgivning til at ekspropriere den nødvendige jord til vejen, og med kommunens kritisable forvaltning in mente spærrede han altså det sorte asfalttæppe. Lige nu betaler borgerne i den nærliggende by Askov en meget høj pris for dette morads, for konsekvensen af lukningen er blandt andet, at tonstunge entreprenørmaskiner tvinges ind gennem byen til stor fare for bløde trafikanter. Spørgsmålet er, hvor længe vi skal være vidner til denne helt urimelige gidseltagning? Vejen Kommune er helt rigtigt blevet kritiseret for en amatøragtig sagsbehandling. Den private ejendomsret er ikke ukrænkelig, her er Grundloven meget klar. Når hensynet til almenvellet taler for det, kan man ekspropriere borgernes private ejendom, men man må synes, at det offentlige skal forberede sig bedre, end Vejen Kommune har gjort i den aktuelle sag. Ikke alene har man spildt skatteydernes penge, man har på et fejlagtigt grundlag foretaget en ekspropriation, der ikke var lovmedholdelig. Det er en skandale. Men man må også samtidig sætte kritisk lys på landmand Martin Lund Madsens rolle, for han er en del af gidseltagningen. Det vil være mærkeligt, hvis ikke Vejen Kommune får lov at ekspropriere til den allerede anlagte vej, hvis ellers man kan få gjort sit forarbejde ordentligt, for selvfølgelig skal det offentlige kunne anlægge veje, når behovet er tilstrækkeligt stort. Men det kommer til at tage år, hvis også denne proces - nu efter den rigtige lovgivning - skal hele retssystemet igennem, som man må forvente, at Martin Lund Madsen vil trække den, og imens holdes et helt samfund som gidsel. Skal det virkelig kræve ofre, før man som voksne mennesker sætter sig og forhandler en løsning på plads?

Annonce