Annonce
Tønder

Tønder jagter sensation: - En katastrofe hvis de ikke slår os

TM Tønder træner Jan Paulsen levner ikke sit hold mange chancer fredag aften. Arkivfoto: Flemming Andersen
TM Tønder-træner Jan Paulsen har ikke de store forventninger om, at hans mandskab kan vinde fredagens udekamp i Skive, selvom man naturligvis går efter det.
Annonce

Tønder: Alt kan ske i sport, og store overraskelser kan opstå ud af det blå. Det faktum er blevet bevist flere gange, og det er præcis sådan et mirakel, TM Tønder-spillerne skal jagte, når de fredag sætter sig i bussen og sætter kurs mod Skive.

I håndboldens 1. division venter et meget stærkt Skive-mandskab nemlig på udebane i noget, der i sæsonindledningen ligner den sværeste kamp indtil nu.

I syv kampe har Skive endnu ikke tabt, og det er derfor lidt af en mundfuld, der venter for TMT-herrerne.

- Det er sæsonens sværeste opgave uden tvivl. Jeg mener, at Skive skal rykke direkte op i den bedste række med det mandskab, de har. De er gode på alle positioner, og der venter en meget, meget stor opgave for det her unge hold, vi har, siger TM Tønder-træner Jan Paulsen.

Annonce

For store favoritter?

I de seneste fem kampe har Skive vundet de tre, og i hver af dem her fredagens hjemmehold scoret flere end 30 mål.


Jeg vil meget gerne læsse al favoritværdighed over på dem. Det vil være en katastrofe, hvis de ikke slår et hold som Tønder


Det helt store spørgsmål er derfor, hvordan TM Tønder skal formå at få noget som helst med fra det nordvestjyske?

- Vi skal i hvert fald arbejde med tempoet i kampen. Det er nok en rigtig dårlig idé, hvis vi forsøger at skrue tempoet op. Oven i det hele er det et svært sted at spille. Man kan håbe, at de undervurderer os lidt, og jeg vil meget gerne læsse al favoritværdighed over på dem. Det vil være en katastrofe, hvis de ikke slår et hold som Tønder en fredag aften på hjemmebane, mener Jan Paulsen.

Men tror træneren på overraskelsen?

- Vi er realistiske. Vi ved godt, at vi ikke bare tager derop og tager to point, men vi har ambition om sejr. Vi skal dog også have andre delmål. Blandt andet skal vi arbejde videre med defensiven, der har fungeret fint for os indtil nu, udtaler han.

Annonce

Skal vende stime

TM Tønder går ind til fredagens kamp med fire friske nederlag i træk i ryggen.

En stime der meget gerne skal vendes, og det kræver mere end blot marginaler.

- Vi skal have en skadet Casper Madsen tilbage, og så skal vi gerne have en eller to spillere tilført holdet. Og så gælder det om med det her unge hold, at vi fra dag til dag bliver ældre, hver gang vi træner sammen, lyder det fra Jan Paulsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Gratis julekoncert i Folding Kirke

Annonce