Annonce
Tønder

Tønder Kommune ansætter erfaren erhvervskoordinator

Gitte Frank Andresen er erhvervslivets nye livline i Tønder Kommune. Foto: Tønder Kommune
For at styrke samarbejdet med erhvervslivet har Tønder Kommune ansat Gitte Frank Andresen som ny erhvervskoordinator. Hendes rolle bliver bl.a. at sikre, at der er fokus på erhvervsvirksomhedernes henvendelser om nye tiltag, udvidelser og særlige problemstillinger.
Annonce

TØNDER: For at styrke samarbejdet med erhvervslivet har Tønder Kommune ansat Gitte Frank Andresen som ny erhvervskoordinator. Hendes rolle bliver blandt andet at sikre, at der er fokus på erhvervsvirksomhedernes henvendelser om nye tiltag, udvidelser og særlige problemstillinger, skriver Tønder Kommune i en pressemeddelelse.

Gitte Frank Andresen er uddannet arkitekt kommer fra en stilling hos Fredericia Kommune, hvor en del af jobbet har været erhvervsservice.

Med ansættelsen af Gitte Frank Andresen får Tønder Kommune en projektleder med 15 års kommunal erfaring.

Annonce

Fanø og Varde

Hun har haft ansvaret for blandt andet lokalplaner, miljøvurderinger/VVM og store byudviklingsprojekter på både Fanø og i Varde Kommune, men også mange andre steder i det syd- og sønderjyske.

- Med ansættelsen af Gitte styrker vi vores fokus på, at erhvervslivets tanker og idéer får den bedst mulige vej igennem vores sagsbehandling. Samtidig styrker vi kommunikationen igennem hele processen mellem kommunen og virksomheden, siger fagchef i teknik og plan, Lars-Erik Skydsbjerg, i pressemeddelelsen.


Den lange køretur bliver brugt til at høre lydbøger og podcasts, og turen er det hele værd.

Gitte Frank Andresen, uddrag fra teksten.


Med ti års tidligere privatansættelse som byplankonsulent har Gitte Frank Andresen hjulpet mange forskellige virksomheder gennem den "tekniske mølle". Fremover vil hun også indgå i den gode dialog, med erhvervet og de fora, kommunen har i den sammenhæng.

Annonce

Lydbøger og podcasts

Et andet stort indsatsområde for den nye erhvervskoordinator bliver at være tovholder og bidrage til at sikre besvarelse af eksterne henvendelser om udviklingsmulighederne i Tønder Kommune.

Stillingen som erhvervskoordinator er en opfølgning på kommunalbestyrelsens visions- og strategiplan, hvor der lægges vægt på øget erhvervsfokus og endnu mere hjælp til erhvervenes udvikling.

Gitte Frank Andresen, der bor i Varde, er allerede trukket i arbejdstøjet. Og den lange køretur bliver brugt til at høre lydbøger og podcasts, og turen er det hele værd, fortæller hun i meddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Kolding

Regionsrådet siger nej til ønske fra Kolding-gymnasium: Vil ikke lave lokale regler for fordeling af elever

Annonce