Annonce
Tønder

Tønder Kommune gør sig mere lækker

- Det flotte resultat kan vi navnlig tilskrive den konstruktive dialog og det tætte samarbejde med vores lokale håndværkere, siger borgmester Henrik Frandsen. Arkivfoto: Jacob Schultz

For tredje år i træk forbedrer Tønder Kommune sin position som erhvervsvenlig kommune. Det viser Dansk Byggeris nyeste kommuneanalyse.

TØNDER: For tredje år i træk forbedrer Tønder Kommune sin position som erhvervsvenlig kommune. Det viser Dansk Byggeris nyeste kommuneanalyse.

I analysen bliver samtlige af landets 98 kommuner målt på en række forskellige forhold, der har betydning for erhvervslivets muligheder for at skabe vækst og udvikling.

I den nye analyse går Tønder Kommune samlet set fra en 15. plads i 2017 til en placering som nummer 13 i år. Dermed fortsætter de seneste års fremgang, og den positive udvikling modtages med glæde på rådhuset i Tønder.

- Det flotte resultat kan vi navnlig tilskrive den konstruktive dialog og det tætte samarbejde med vores lokale håndværkere. Sammen skaber og udvikler vi den ramme, som sikrer vækst i Tønder Kommune, siger borgmester Henrik Frandsen (V) i en pressemeddelelse.

- Fremgangen og placeringen som nummer 13 på Dansk Byggeris liste understreger, at vi i Tønder Kommune har et stærkt erhvervsliv med fokus på samarbejde og sammenhold, tilføjer han.

Et af de mange forhold, kommunerne bliver målt på, er udlicitering af håndværksopgaver. Her tager Tønder Kommune et stort spring frem og placerer sig helt i top, når der måles på, hvor ofte kommunerne sender driftsopgaver i udbud.

Dansk Byggeri har lavet kommuneanalyser de seneste syv år. I 2016 kom Tønder Kommune ind på en 20. plads, mens det i 2017 blev til en fremgang på fem pladser.

Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Sommerhus-firma har solgt dobbelt så mange huse under corona-krisen: Forventer at ansætte flere tømrerhold

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce